Startsida     Arrangemang     Tävling     Motion     Randonneur     Klubben     Övrigt     Intranät   
Kalendern
Inga aktiviteter denna vecka.Anslagstavlan
Lördag 13/7 kl 13:07:
Börje E: Örebrocyklisterna välkomnar nya medlemmar: Gunilla Almquist ...


Marknadstorget (Köpa, Byta, Sälja...)
Torsdag 13/6 kl 17:35:
Katti vill sälja:
Cykel kläder dam för krSenast inloggade
Gabriel L20/7 kl 23:02
Niklas H20/7 kl 22:23
Jonas N20/7 kl 14:55
Jarl S19/7 kl 23:29
Ann-Marie B19/7 kl 21:532019-07-05

Njut i sommar!

Sommaren är här, tillika det klassiska svenska sommarvädret. Jag hoppas ni har en bra sommar och att det går bra på cykeln.

Vi har haft en otroligt bra vår med bra resultat från vår världsstjärna Emilia Fahlin, Jonathan Ahlsson kör riktigt bra i vår juniorsatsning och alla ni andra som visar upp föreningens färger på våra vägar.

Vi har dessutom arrangerat två riktigt bra motionslopp i form av Hjälmaren Runt och Vänern Runt. Båda loppen blev lyckade evenemang med bra projektledning som vi nu utvecklar för nästa år. Bland annat så ser vi att vi behöver bli mer aktiva som medlemmar och ställa upp mer som funktionärer på loppen. Stora kostnader går till andra klubbar som ställer upp med funktionärer, en utveckling vi inte kan se om vi ska fortsätta utvecklingen av klubben.

Emilia är ju som sagt vår alldeles egna världsstjärna som idag kör för det franska storteamet FDJ. Olyckligtvis var Emilia med om en krasch och har sedan några veckor varit hemma för att rehabilitera sig. Vi hoppas såklart att Emilia snart är på banan igen och krigar på om placeringar i toppen av världseliten.

Vi har ju även i år startat en juniorsatsning där Jonathan Ahlsson är i spetsen. Jonathan har gjort det så otroligt bra att han även lyckats få en plats i landslaget. Vi följer såklart utvecklingen och hoppas resultaten fortsätter att imponera trots en vurpa för några veckor sedan.

I augusti kommer man kunna beställa kläder igen, shopen öppnar då och det är bara hålla utkik på våra sociala medier när det är dags för det.

I augusti är det också dags för randonneurernas höjdpunkt, Paris-Brest-Paris, som körs vart 4:e år. 9 klubbmedlemmar har kvalificerat sig och är redo för det 120 mil långa kraftprovet.

Vi ses, om inte förr, på den årliga Cykelgalan i november. Datumet är redan satt till den 15 november så det kan du boka in i din kalender redan nu.

Njut av sommaren och fortsätt representera vår fantastiska förening på vägarna!

Filip Nyängen
Ordförande Örebrocyklisterna
[ Tillbaka ]


Kommentarer  Kommentera

 


  Örebrocyklisterna
Adolfsbergsvägen 4
Box 85, 701 41 Örebro
Telefon: Swish 1236901128
E-post: cykel@orebrocyklisterna.se
Orgnr: 875001-1556
Plusgiro: 84408-4
Bankgiro: 5235-9205
   
   
Samarbetspartners: