Gästbok

De 25 senaste inläggen  Skriv ett inlägg


Skrivet av: Lasse Inlagt: 2008-08-18 kl 12:59
Grattis Frank bra kört

Skrivet av: Peter E. Inlagt: 2008-08-18 kl 07:45
Ruggigt vilken ödesmättat stämning det såg ut på prisutdelningen i Granhed. Två personer mitt i skogen och
en prispall, som tagen från det forna öst.
Nu vet jag att det var mycket mer människor runt omkring. Förmodligen kände de sig rädda att gå nära den store Frank

Skrivet av: Börje E Inlagt: 2008-08-17 kl 23:46
Stort GRATTIS Frank!!

Kan också berätta att det var invasion av Örebrocyklister i Dalarna på lördagen. Vasa Trampet som kördes för 14:e gången har lockat ca 300 startande på den långa banan och på startlinjen fanns 14 Örebrocyklister vilket är rekord. Banan är 140 km och ganska krävande och som vanligt var det många duktiga cyklister med. Snabbast av de våra var inte oväntat Sven-Erik Vik som hängde med tätgruppen fram till Evertsberg efter 94 km och kom i mål efter ca 3.30. Ca 30 min senare kom en grupp med bl a Ulf Brandt, Mikael Nornvik, Lars-Erik Persson, Peo Linder och Christer Björk.

Skrivet av: pnthell Inlagt: 2008-08-17 kl 20:47
Nu finns det idolbilder i fotogalleriet från priscermonin efter Granheds linje.

Undertecknad hade en fantastisk dag i utbrytning (ca 6mil) för att sedan få hammaren med en sistaplacering som konsekvens. /pnt

Skrivet av: Frank Inlagt: 2008-08-17 kl 20:01
Det var väl valda ord ifrån dig peter .Som jag är väldigt tacksam för att du framförde på forumet.Jag kan säga så här att det var en otrolig känsla att få vinna ett linje lopp som jag inte hade räknat med. Att få vara först på mållinjen vem kunde tro detta innan start ?? .För man är ju en nybörjare i leken..SÅÅÅ detta kommer jag att ta med mig till nästa säsong.Men nu är det ljusdals veterancup som gäller OOch vi hoppas att Micke tar hem den stora trofén i veterancupen .,Hem till Örebro.Så vi andra får blodad tand innför nästa säsong .EELLEERR vad säger NNII???

Skrivet av: Peter E. Inlagt: 2008-08-17 kl 16:26
Veteranerna har tävlat i Granheds tvådagas denna helg. Prolog, linje och tempo var diciplinerna. Mycket vatten på banan under lördagen. Regnet vräkte ner på vissa platser.
Frank Kierek som debuterat i år i H-40 segrade på linjeloppet under gårdagen. Örebroarna körde mycket smart och hade folk med i alla utbrytningar. Klungan var väl samlad i den sista branta utförskörningen innan mål. Kierek seglade ifrån redan där och kunde när det började gå uppför, med konserverade krafter ”give the iron” och ta spurten med ett par cykellängder. Mycket taktiskt och fin körning av dessa ”gubbar” Det var över 50 deltagare i H-40 klassen.
Micke Sjögvist leder för närvarande cupen i H-40. När en tävling återstår skiljer det bara tre poäng till tvåan. Det finns ett par bilder i fotogalleriet. Minneskortet pajade så det blev inte fler.
Övrigas resultat finns på Granheds if hemsida.

Skrivet av: Håkan Larsson Inlagt: 2008-08-14 kl 20:05
Börje: Tack så hjärtligt för inbjudan till avkoppling den 23! Tyvärr är jag den dagen strängt upptagen av en rejäl födelsedagsskiva som kommer att kräva sin man - men jag hade gärna kopplat av lite om jag haft möjlighet!

Skrivet av: Börje Inlagt: 2008-08-14 kl 10:43
Håkan -> Kanske 20 mil på landsväg den 23:e skulle vara en ren avkoppling, för att få lite omväxling i cyklandet??

Skrivet av: Håkan Larsson Inlagt: 2008-08-13 kl 22:06
Tänkte bara meddela att jag inte skämde ut örebrotröjan på Finnmarksturen; en 2:a plats i H50 och 39:a totalt efter en förlorad spurtstrid mot Andreas Wahlstedt. Som vanligt välarrangerat och svinjobbigt. Nu ser vi fram mot 10 mil Hallands-lera (Bockstensturen) den 30 aug.

Skrivet av: Lena Inlagt: 2008-08-13 kl 21:07
Info angående tävlingar

Arrangören av Moracet i Töreboda den 17 augusti meddelar att tävlngen är inställd.


Åsarna IK meddelar att de tyvärr tvingas ställa SM-tävlingen i Marathon p g a problem med markägare och jaktlag. Någon annan arrangör finns inte varför årets mästerskap utgår ur programmet.

Med vänlig hälsning
Svenska Cykelförbundet

Skrivet av: Annie Inlagt: 2008-08-10 kl 20:50
Vilken framförhållning Anders! ;p Nu cyklade jag ju ensam i regnet i alla fall idag :p Var det någon annan som dök upp?

Skrivet av: Anders M Inlagt: 2008-08-10 kl 09:18
Jag kommer till korset idag söndag.

Skrivet av: Annie Inlagt: 2008-08-08 kl 23:24
Är det någon som tänker dyka upp vid korset i helgen? Skulle vara roligt med lite sällskap! :)

Skrivet av: Håkan F Inlagt: 2008-08-05 kl 22:37
Nordiska Mästerskapen i Sigtuna
I H55 klassen där jag deltog var det bra fart, 39 i snitt på 18 gubbar. Kände mig pigg under hela loppet och var med i täten och dödade små atacker. Försökte gå loss men fick ingen hjälp.Gick tillbaka och åkte energisnålt på andras bekostnad hi hi. Drog igång spurten för tidigt och var mör före mål då klungan åkte förbi. Ett trevligt lopp med många starka Norrmän och Finnar. Segrade gjorde Landslags mannen Lennart Pettersson.

Skrivet av: Ola To Inlagt: 2008-08-04 kl 12:43
Kort rapport från linjeloppen i Nordiska (Sigtuna).

Vädret var strålande sol och relativt varmt!

I min klass H40 gick SM mästaren Peter Johansson iväg redan efter ca 3,5 mil av 14 mil. Ensam körde han ifrån klungan 7,5 min där främst ett par stackars norrmänn försökte hämta hem honom. Han körde dock 10 mil själv med ett snitt på 41 -42 km/h så det är bara att applådera. Själv var jag sliten i slutet och hade väl inte någon riktig ork att köra hårt. Var för långt bak när det var 1km kvar dessutom och blev 11:a, alltså 1 placering sämre än på tempot, inte vad man trott innan helgen! Är i all fall mycket glad över mitt bästa tempolopp i karriären i lördags.

PN Thell var i princip med huvudklungan i H30 in till mål släppte dock ett par km från mål. Han kände väl sig rapp i början men tröttnade mot slutet liksom jag gjorde!

Skrivet av: Far o Son Nilsson Inlagt: 2008-08-03 kl 20:31
Med cykelskorna fortfarande blöta efter gårdagens ösregnande så var det dags att satsa på ett torrare koncept. Idag så blev det därför regnmolnsslalom från korset. De två startande var återigen Nilssönerna. Genom att syfta och svänga så åkte vi som regel under en av de få blåa fläckar som himlen bestod med idag. Satsningen höll genom Fjugesta - Tångeråsa - Östansjö och till Hallsberg där vi med minsta möjliga marginal lyckades rädda oss in på ett fik. Ett något mindre stressigt återtåg genom Sannahed o Ekeby Almby höll fötterna torra även här. Summerat 90 km, med en del kvalitativa inslag kanske kan vara ett vinnande koncept även om pappa Nilsson höll på att bli avställd flera gånger när vi flydde från annalkande surmoln.

Skrivet av: Peter E. Inlagt: 2008-08-03 kl 07:08
Nordiska mästerskapen i tempo för veteraner kördes igår. Arrangemanget gick av stapeln i Odensala strax utanför Märsta. Riktigt uselt väder med intensivt regnande präglade dagen.
Klubben representerades av fem cyklister i två klasser. Micke S. hade kvalificerat sig för landslagsuppdrag och fick ikläda sig den blågula dressen. Samtliga körde bra och putsade sina personliga tider på sträckan som mätte tre mil. Pallplatserna var dock lika långt borta som solen denna dag. Fullständiga resultat finns på SCF hemsida.
I dag körs linjeloppen och där har vi Ola T. i H-40 som kommer att köra för landslaget. Tror att Torstensson är kanonladdad. I tempot visade han att formen är god så det blir spännande
att avvakta resultatet senare i dag. Det finns lite bilder i fotogalleriet.

Skrivet av: Magnus Nilsson Inlagt: 2008-08-02 kl 22:16
Far o son Nilsson utmanade regngudarna frå korset idag. Det höll till Ekeby Almby. Regnet var visserligen varmt men rundan blev lite avkortad. Kompenserade med stundtals hård partempo. Förmodligen gör vi ett nytt försök imorgon söndag o hoppas på lite mera sällskap

Skrivet av: cykelola.blogg.se Inlagt: 2008-07-28 kl 20:29
Ett litet tips för som har en mountainbike. Nu på onsdag så kör vi träningstävling i Markaskogen, Ljungstugan. Start från 18:30, individuell start och det är ett varv som gäller 6,4 km. Fika efteråt.

För er som inte har en mtb, jag har en till salu. Finns på blocket eller på happymtb.org

/Mvh Ola

Skrivet av: Lena Inlagt: 2008-07-24 kl 22:17
Erik>>De flesta motionärer kör nog lite på egen hand under sommaren därav liten uppslutning. Det brukar vara mest folk under våren men när skolorna drar igång i augusti brukar det åter igen bli bättre uppslutning.

Skrivet av: Erik Inlagt: 2008-07-22 kl 18:17
Hejsan! läste på hemsidan att motionsträning brukar köras från Norra cykel o motor på onsdagar. Jag har varit där de senaste 2 veckorna men fått köra själv ändå(med undantag av en lidköpingsbo, vid ett av tillfällena). Tränar ni inte på sommarn, eller har ni bytt tid o plats? Skulla gärna vilja ha någon att cykla,med då jag är nyinflyttad i stan. väntar vi Norra imorgon också, hoppas på sällskap!

Skrivet av: Peter E. Inlagt: 2008-07-22 kl 16:57
Grythytteturen kördes idag av sju cyklister. Frodde, Ola T, PNT, Sven Ingvar S, Ulf B, och undertecknad. Kul också att Håkan L. letat fram racern och hängde med via Nora över Klacka Lerberg. Vi andra fortsatte sedan mot Hjulsjö, Bredsjö och Hällefors för att så småningom landa på kafé Guldkringlan i Grythyttan. Sedvanligt överdådigt utbud av allehanda godsaker gjorde att pausen blev lång. Traditionen kräver att PNT börjar dragjobbet hem. Vi körde på linje så tiominuters förningar kändes lagom innan nästa gubbe gick fram. Skaplig medvind tillbaks mot Nora gjorde att den sträckan kändes kort. Vi fortsatte till Mogetorp, Närkes Kil. Hela tiden med en fin vind i ryggen. Bra cykelförhållanden idag och en trevlig tur tyckte alla.

Skrivet av: Carina M Inlagt: 2008-07-22 kl 15:47
Jätte bra Lena, då kan alla ta del av informationen snabbt och lätt tillgängligt. Tack!

Skrivet av: Inlagt: 2008-07-22 kl 13:08
*Tomt*

Skrivet av: Lena Inlagt: 2008-07-22 kl 10:22
Hej alla glada cyklister! Jag har gjort en ny sida på intranätet som heter "PM och info 2008" där jag kommer lägga ut PM och annan info för tävlingar som kommer till klubbmejlen. Just nu ligger det info om Laxå 3-dagars där. Trampa på!


Sida  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85