Gästbok

De 25 senaste inläggen  Skriv ett inlägg


Skrivet av: Börje E Inlagt: 2008-04-19 kl 09:19
Precis kl 8.00 lämnade 11 entusiastiska cyklister klubblokalen med sikte mot Pålsboda och årets första 20-milatur. Fyra randonneurdebutanter är med i gruppen och för rutin och erfarenhet står fjolårets PBP-cyklister Keskitalo, Oscarsson och Vik. Det ser ut att bli en fin dag med uppehållsväder och skaplig temperatur. De första cyklisterna beräknas åter till klubblokalen vid 16-tiden och 21.30 är stopptid för att bli godkänd.

Skrivet av: Oscar Nilsson Inlagt: 2008-04-16 kl 20:53
Imorgon (torsdag/17) kommer herr juniorerna att köra pace med fred.

Skrivet av: Ola Inlagt: 2008-04-16 kl 08:47
Kul att se kämpande Örebrocyklister i Norra Bro igår. Hade tänkt komma till träningen men hann inte iväg i tid så jag fick köra intervaller själv. Idag kör Peter E o jag lite (tempo) intervaller kl 17 på Hidingstarundan! Karin kör distans på dan!

cykla lugnt!

Skrivet av: Frank Inlagt: 2008-04-13 kl 22:27
Tre tappra som ville åka hjälmaren idag dök upp vid tottas..Frank Svenne vik samt andreas whalqvist.. vi sa innan start en socialtur ca 30 snitt men icke sa nicke redan på hjälmarrakan så ökade farten rejält i lite lätt medvind..trion trampade vissa stunder så hjärtat skulle hoppa ur kroppen ibland .Men när vi vände upp mot hjälmarsund samt arboga då kom motvinden som ett brev på posten ..så efter en efterlängtad
fika i hjälmarsund så skulle bena få sitt in dom sista milen in mot örebro ..Farten var god ända till käglan backarna började. Då skulle vi se om det fanns några trötta ben i trion men så var ej fallet det var ingen som gick loss .så undertecknad som började bli väldigt krokig drog de två in mot glanshammar där jag vek av så de två som återstod rullade fint hem till örebro och alla var nöjda med dagens tripp åktid 4timmar 39 min okej
Obs imorgon ska jag hämta ut min nya tempo cykel hos forsberg sedan får vi se om det blir åka av eller inte ??

Skrivet av: Ola Inlagt: 2008-04-13 kl 19:39
Korsetträning idag med 8 cyklister med näsan söderut mot blå himmel (Askersund via Zinkis). Det var 2 st Mattias + kommande Skoghall-Hammarö cyklist (gör debut i den egna tävlingen) + Folkesson klanen som tampades i täten ibland idag + Peter E och en starkt åkande "Per" Hellmen (lika bra du kör några riktiga tävlingar tycker jag!) + jag. Mattias D fick tyvärr problem med en kedjelänk, vi chansade att vi skulle ta oss in till Askersund. Tyvärr 2km innan fiket så fastnade kedjan i bakväxeln, som hälsade hem med besked. Viktor fick skjuta in Mattias till Fiket där papa fick hämta honom. Lite hårdare körning hem i vind som kom sida mot. Jag var väldigt nära att gå i backen på hemvägen, dels pga av en oväntad inbromsning samt att jag vid detta tillfälle ej var helt uppmärksam, så jag hamnade med framhjulet i "bakkasseten" på framförvarande cyklist, hade dock tur att hålla framhjulet lodrätt, bla för att jag fick ut vänsterfoten som jag stödde upp samt bromsade cykeln med. Några ryck i slutet - lite proffsfart nån minut avslutade det hela för mig. Totalt knappt 16mil och 5 tim för mig med snittpuls 125 / max 169, var lite seg från gårdagsintervallerna men det var väl ändock OK för mig!

Skrivet av: Lena Inlagt: 2008-04-13 kl 18:58
Nu finns det en anmälningsfunktion upplagd på intranätet där alla som kan tänka sig att hjälpa till på Hjälmaren och Vänern Runt kan anmäla sig. Saknar du lösenord för att logga in kan du höra av dig till mig.

Skrivet av: pnthell Inlagt: 2008-04-13 kl 15:52
HEJ!
Orkar du inte vänta på eurosports sändning? danska tv2 visar live på sin sida om du kan knåpa ihop rätt drm inställningar i ie.Annars finns det en länk på cyclingfans.com till dtv2 som fungerar bra med firefox.

Skrivet av: Ola Inlagt: 2008-04-12 kl 20:59
Jag kommer åka till korset för dit hittar jag! Vilken runda det nu än blir!

Skrivet av: micke.s Inlagt: 2008-04-12 kl 18:50
angående västerås tempot,sno ett öga på veteranklungan.

Skrivet av: pnthell Inlagt: 2008-04-12 kl 17:52
Jag läste följande på västerås ck hemsida

Västerås Tempo & veterantempo är inställt!
Tyvärr är inte intresset tillräckligt stort för att Västerås Cykelklubb ska kunna genomföra tävlingarna detta år.

Tävlingarna ställs därför in och vi hoppas att alla tävlande kommer tillbaka i höst då vi genomför Anundsloppet som en "extra chans" dagen efter Sista Chansen i Ramnäs.

Skrivet av: Frank Inlagt: 2008-04-12 kl 17:13
Vid bra väderlek imorgon..Hjälmaren runt samling kl 1000 tottas cykel(( hjälmarvägen ut )))

Skrivet av: Ola Inlagt: 2008-04-12 kl 15:57
Skönt att se att det finns tufft virke i en del folk ännu på denna jord. Själv är man klen så kanske blir det förhoppningsvis styrkeintervaller i 20 gradig värme i kväll! I morrn dock har jag tänkt mig ut o lufta racern!

Skrivet av: Per Hellmen Inlagt: 2008-04-12 kl 13:34
Ja du Peter du gjorde ett bra val, vi var 5 trogna cyklister som i snöfall lämnade korset kl.10, Emilia, Korffarna, Oskar och undertecknad. Vi siktade på 7-8 mil ca:2,5 tim men kylan och regnet segrade och vi fick ihop 1,40 och 5,5 mil + 2 tim cykelvård. Hoppas på bättre väder imorgon.....

Skrivet av: Peter E. Inlagt: 2008-04-12 kl 10:37
Behövde endast några drag med dammvippan för att serva cykeln efter morgonens tidiga tur.
Såg på väderkartan att det var ett enormt nederbördsområde på väg hitåt. Skippade därför korset idag. Det blev en två timmars tur i tämligen låg temp. + 1,2 men som sagt, torrt och fint väglag. Heller ingen trängsel i denna arla morgonstund. Hoppas ni andra rapporterar om era erfarenheter idag. Blev det rotborste med avfettning och högtrycksspruta efter hemkomst?

Skrivet av: micke.s Inlagt: 2008-04-11 kl 16:21
fyra aerogubbar anmälda från ör.

Skrivet av: Peter E Inlagt: 2008-04-11 kl 15:56
Micke S. Det var väl bara du och jag som var anmälda till Västerås. Får en olustig känsla av att sporten i veteranklass
tar några steg tillbaka. Vad är det som händer? Trillar folk av pinnen. Lägger man en Lars. Tar man ner skylten eller kilar runt
hörnet?

Skrivet av: Ann-Charlotte Inlagt: 2008-04-11 kl 09:48
Här kommer resten av texten:
Anmälan är klar även för seniorer och övriga H+ klasser och Elit

Skrivet av: Ann-Charlotte Inlagt: 2008-04-11 kl 09:46
Till alla som skall åka Östgötaloppet

Skrivet av: micke s. Inlagt: 2008-04-11 kl 07:46
västerås veterantempo inställt??

Skrivet av: Ola Inlagt: 2008-04-06 kl 22:06
Karin hade inte heller riktigt lika kul idag i Flandern pga av en punktering som kom olämpligt (15km in i racet). Kan en punktering komma lämpligt? Nåväl hon jobbade sig i kapp till första kuggelstenspartiet men kunde inte avancera så snabbt där pga sämre cyklister i vägen och som man såg i herrloppet så var det kört mer eller mindre efter detta. hon körde på men hade enbart hjälp av en australienska som kunde köra på. Resterande i den mindre grupp karin hamnade hade inte kapacitet för detta. Så de blev avplockade ca 2 mil från målet men fick köra en annan lika lång väg dit!

Karin kommer också hem på tisdag så då är det proffsrikt igen i örebronejden, i alla fall på damproffs!

Jag själv var trött denna morgon och vädergudarna hjälpte inte till att bättra på detta. Därför körde jag jag inte ut förren kl 17 - 20 i dag. Det kändes dock rätt bra, min medvind till Ånnaboda var det där jag körde 3 backslingor a 20 min + ytterligare en kort backe (alltså mot slalombacken). Därefter sista timmen hem återigen via Frösvidal (pga vindförhållandena). Det gick ändå hyfsat i motvinden och ett av mina fans lutade sig ut från passagersidan och skrek venga venga tror jag (jag hör ibland dåligt).

PS Bilder från Redlandstävlingen finns även på cyclingnews, förmodligen samma bilder, kanske några fler dock ev?

Skrivet av: Håkan Larsson Inlagt: 2008-04-06 kl 18:13
Jättekul och vilka snygga bilder! Bra av Emilia att kunna avsluta så starkt innan hon kommer hem. Lika kul har inte junior- och U23 laget i mtb som skulle tävla i Italien i helgen - det ryktas att så gott som alla cyklar stals under natten.

Skrivet av: Leffe Inlagt: 2008-04-06 kl 17:13
Glömde ge adressen för den som vill se bilder o läsa
om loppet. Gå in på www.highroadsports.com klicka på
in media så är det tredje artikeln att klicka upp.
Några bra spurtbilder får man se.
Adjö.

Skrivet av: Leif H Inlagt: 2008-04-06 kl 17:01
Tänkte berätta att Emilia igår tog karriärens största seger
då hon igår vann etapp 3 i ett stort etapplopp som heter Redlands cykl...... nånting. Idag går 4e o sista etappen, sen flyger hon hem o vi hämtar henne på Arlanda tis. kväll.
Leffe

Skrivet av: Ola Inlagt: 2008-04-05 kl 18:43
Tack Peter och övriga för sälllskapet, och för rapporten! Själv fick jag den berömda hammaren lite halvhårt och var sliten i slutet. Jag skulle förmodligen tagit en Vibymacka istllet för den lilla ostfrallan. Bestämde mig ändå för att köra lite fettförbränning? om det nu är det man förbränner när man får hammaren, det kanske istället hårt förvärvade muskelproteiner som går all värdens väg? Fred eller nån annan kost medveten person kan kanske svara på detta? Nåväl för mig blev det planerade 5 tim o drygt 15 mil. Vi får väl se om vi syns i morgon?

Skrivet av: Peter E. Inlagt: 2008-04-05 kl 16:46
Tretton klubbmedlemmar hade vikt lördagen för lite trevlig distanscykling nedåt Hallsberg, Åsbro, Skyllberg, Vretstorp. En isande vind vid starten föranledde några av oss att höja ett ögonbryn då Ola T. dök upp med kortbyxor. En varmblodig typ må man säga. Förutom en ganska hård byig motvind på vägen ut rullade det på i hygglig fart. Ett par tappade flaskor i klungan blev dagens insidenter. Det orsakade inga vurpor men personligen var jag konstant törstig resten av dagen. Fikaspurten drogs upp av Ola T. Matthias D. och Andreas K. hängde på. Höll själv lite avstånd men kunde mäta upp 63 km/tim. Plussa på några km/tim på Matthias som avgick med segern. En äkta seger dessutom eftersom han deltog i fikat. Fyra mil hemåt i praktiskt taget medvind blev ett angenämt slut på en fin dag.


Sida  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84