Gästbok

De 25 senaste inläggen  Skriv ett inlägg


Skrivet av: George Nebron Inlagt: 2008-04-05 kl 12:18
Ajjj. Körde på min nya inköpt scott cr1 i onsdags från Norra Cykel och Motors i en liten snabb grupp på 5! Fick kämpa efter bara 2 mil! Känna mig otränad som f--. Vill bara tacka Jake the snake för och killen på crossen som väntade in mig. Efter krampen kom fick jag cyklar långsamt hem med svansen mellan benen. Kände mig som en belastning så jag avbrytade! Måste få in mycket base träning tills nästa gång!
George.

Skrivet av: Robert Inlagt: 2008-04-03 kl 20:34
Hej
Vi provar att börja med utomhusträningen på tisdag kl.18.00 (om det regnar så blir det ett testcykelpass istället).
Man deltar så ofta man vill i den gemensamma träningen men syftet är förutom att det stärker klubbkänslan att lagen ska övas i lagkörning samt spurt och lagtempo/intervaller som kan vara lite svårt att träna själv.
Tränarfrågan är inte glasklar men Fred och Per H hjälper till så mycket de kan, vi får se om någon mer kan ställa upp.

Skrivet av: Frank Inlagt: 2008-04-02 kl 00:10
Dagen som började med lite mulet väder regn eller solsken vad vet jag.Så jag Undrade man om man skulle cykla eller om man skulle ta igen sig efter en hård träningsvecka,Men jag tog mitt förnuft till fånga och slet på mig cykelkläderna och cyklade hjälmaren runt, I strålade solsken .Efter ca 5 timmar så var jag hemma igen och hungring som bara fan. så jag bara åt och åt sedan var det kväll.. nu väntar en vecka i sälen med bara en massa konditionsträning eller??HOPPAS ATT KOMMA IFORM TILL FÖRST TÄVLINGEN..Om jag får den cykeln som är beställt för ett halvårs sedan,,

Skrivet av: Daniel Inlagt: 2008-04-01 kl 22:19
Hej!

Ville bara tacka för en trevlig tur i lördags! Kanonkul att få vara med och hoja, kommer gärna fler gånger! Nu till helgen är jag dock bortrest men nästa vecka är jag gärna med igen!

Mvh // Daniel L

Skrivet av: Helena K Inlagt: 2008-04-01 kl 17:51
Ingen från Karlskoga kommer in till träning idag tisdag, men jag tror det kommer vara väldigt svårt att hinna in till kl. 17.30 vardagsträningar, mer realistiskt är kl. 18.00 för vår del.
Jag har visserligen inte stämt av med de andra i KGA men jag tror att jag i detta fall kan prata för oss allihop.
Ha det gott //Helena K

Skrivet av: Robert Inlagt: 2008-03-31 kl 20:02
Hej
Träning inomhus 18.00 imorgon med Fred, utomhusträningen ska ju komma igång snart så vi måste prata om vilka dagar och tider vi ska köra.
Det har ju varit tisdagar och torsdagar kl.17.30 (samling vid klubblokalen) förut men det är ju inte säkert att tex Karlskogingarna hinner.
Alla kan fundera om tider och dagar och hur mycket man kommer att delta i gemensam träning till imorgon.

Skrivet av: Peter E. Inlagt: 2008-03-29 kl 18:30
Förutsättningarna för cykelåkning från korset idag var i det närmaste perfekt. Lite fuktiga vägbanor i början men sedan torrt. Riktigt behaglig temperatur bidrog till trivseln bland
deltagarna. Några kom med racer andra med cross. Jacob kom med fulldubbad MTB. Färden ställdes västerut mot Fjugesta, Vretstorp, Östansjö med fikastopp i Hallsberg. Snittet för dagen låg på 34km/Tim. Jacob sa inte så mycket idag. Han hade fullt upp med syretillförsel.
Anders M. och Jacob vek av lite tidigare och i Hallsberg skiljdes vi från Alexandra K. och Andreas K. Resten av gänget Per H. Micke S. Daniel L. och Peter E. pausade med ett par koppar kaffe och tilltugg. Micke S. hängde sedan med fram till Kumla innan han återvände hem till Hallsberg igen. En härlig medvind gjorde resten av hemfärden lätt Dagens facit blev
ca. tio mil.

Skrivet av: Lena Inlagt: 2008-03-28 kl 12:50
Mikael Nornvik, Benny Landberg och Sveningar Svensson>> Ni har beställda kläder att hämta.

Skrivet av: Håkan F Inlagt: 2008-03-23 kl 18:46
Dagens tur utgick från korset mot Götabro, där jag mötte tre cyklister från Fjugesra som skulle till Kumla och fika. Jag vekav ville inte på deras rulle snika. Turen fortsatte mot Åsbro Skyllberg, Vretstorp, Fjugesta i ett strålande solskensväder och några minusgrader.

Skrivet av: Peter E Inlagt: 2008-03-21 kl 15:54
Håkan, alla cyklister är på Mallorca. Kör för egen del väldigt tidigt
på morgonen så man hinner äta många ägg resten av dan.

Skrivet av: Håkan F Inlagt: 2008-03-21 kl 15:39
Endast en cyklist mötte upp vid korset idag. Var håller alla cyklister hus? Dagens tur gick mot Arboga nonstopp. Fart 20 dit och 40 hem. Hörde ett gnissel från cykeln jag trodde. Men det kom från en svan som från ovan glodde.

Skrivet av: Håkan F Inlagt: 2008-03-16 kl 15:23
16/3 4st. cyklister mötte i dag upp vid korset. Fred, Håkan, Micke och Johan? (Scott cross). Dagens tur gick via Fjugesta till Vretstorpsfiket på torra vägar i fint solsskensväder.

Skrivet av: Magnus Nilsson Inlagt: 2008-03-12 kl 21:07
8 april tror jag ingen är kvar på Mallis, men vi planerar köra tävling som går på påskafton den 22 mars. Ligger en mil sydväst om vårt hotell och vi har åkt den några år nu. Man anmäler sig på plats. Priser är spädgrisar ...

Skrivet av: 08-cyklist Inlagt: 2008-03-09 kl 18:18
såg i er tävlingskalender att ni har planerat in en tävling på Mallis den 8 april (Arrany Mallorca). var hittar man mer information om den?

Skrivet av: Ola2 Inlagt: 2008-03-09 kl 15:01
Jag kunde inte hålla mig borta från träningen i dag fast jag hotade med detta. Kollade på radarbilderna från SMHI och beräknade klara mig från blötan med ostlig kurs! Vi var faktiskt hela 6 st som mötte upp vid korset idag fast det duggregnade den första halvtimmen. Bengt A, P-N Thell, Fam Nilsson och Frank K samt jag. Jag lovade att fiket i Fjugesta hade öppet men tyvärr var det ej sant (andrahandsinfo). Det blev därför Kumla där det faktiskt var helt OK, inte allt för mycket folk! Därefter raka vägen så det blev humana 3,41 tim för mig. 29km/h igår och idag 26km/h, lite beroende på vindförhållanden samt antalet i klungan. Övriga data 116 snittpuls (126 igår) 145 maxpuls (168 igår, beroende på en igångdragsträning).

Det står lite mer om Karins lopp igår i cyclesport.se och hon har själv skrivit om det på sin hemsida, karinaune.com. Varifrån cyclesport letat fram resultaten vet jag faktiskt inte?

Nu endast en vecka kvar till Mallis för egen del, så man hoppas man inte åker på något bakslag. Har kört en betydligt lugnare vecka, och det det känns bättre än föregående veckor tycker jag!

Ha det
Ola

Skrivet av: Ola Inlagt: 2008-03-08 kl 20:35
Karin Aune startade idag sin första tävling för säsongen i Brissago:s (1:2 UCI-klassning). där hon körde riktigt bra! Det var ?blev 3 st som kom loss i sista berget därefter kom en grupp på 13 st där Karin var med! Hon åkte t.ex om Ljungskog i sista backen men Ljungskog lyckades dock hänga på. Totalt blev hon 10:a, var inte riktigt nöjd med sin spurt men väldigt nöjd med sin backkörning för dagen!! Karin kör en ny tävling i morgon, vi får väl hålla tummarna att det fortsatt går bra eller ännu bättre!

Skrivet av: Peter E. Inlagt: 2008-03-08 kl 14:42
Dom kom från öst och dom kom från väst, entusiastiska cyklister samlades vid korset för sedvanlig lördagsrunda med focus på distans. Oscar och jag inledde dragjobbet på väg ut i riktning mot Fjugesta. Den alltid lika tjuriga sydvästen sög ordentligt men efter mitt borrande i motvinden hade jag turen att få en riktigt behaglig resa där jag hela tiden fick lä både för mot och kantvind. Färden gick vidare mot Viby, Östansjö. Fikat skulle intas i Hallsberg så vid sista rondellen drog Per Niclas igång en käck och rask spurt som dock hämtades in av Oscar N. Efter överläggning bestämdes att Per Niclas ändå vann spurten eftersom vinnaren alltid måste fika efteråt. Halva gänget skippade detta och fortsatte mot Örebro. Vår fortsatta färd gick vidare på Pålsbodavägen för att sedan vika av mot Kvarntorp, Sköllersta. Några regnstänk strax innan Örebro men i övrigt bra
förhållanden där vägarna torkat upp efter nattens regn. Sju plusgrader, racerdäck och borttagna elsulor betyder vår.
Dom flesta fick väl ihop tio mil idag. I morgon blir det regn så då är det långa skärmar som gäller.

Skrivet av: Guy S Inlagt: 2008-03-06 kl 10:44
Leffe!
Du måste gratulera Emilia från oss alla. Fantastisk början till säsongen!Hälsa henne så gott.
Guy

Skrivet av: Leffe Inlagt: 2008-03-03 kl 22:21
Det är knappt man kan tro det är sant, men Emilia vann även
Söndagens linje lopp över 11,5 mil i Californien. Loppet avgjordes i en stor klungspurt där tjejerna i laget la upp ett "train" åt henne, som dom kallar det i utlandet.
Nu till nästa helg har hon bara en tävlingsdag. Hon hälsar så mycket till alla i klubben.
Leif

Skrivet av: Ola Inlagt: 2008-03-02 kl 18:19
Det var skönt o höra Peter!

Skrivet av: Peter E. Inlagt: 2008-03-02 kl 18:05
Ola, du har väl inte fått en binikemask som parasiterar på ditt inmundigade fika?
Angående motivation, så visst, träligt med cykel ibland. Nja jag
ville kolla på vasaloppet så det blev knappt tre timmars cykling tidigt imorse alldeles själv.

Skrivet av: Ola Inlagt: 2008-03-02 kl 16:01
Grattis Emilia!!!
På tal om utbrytning så var jag i en 1 1/2 timmes utbrytning eftersom fika börjar bli omordent nu för tiden verkar det som!? (Jag var den ende som fikade av den 6 personers starka gruppen). Dock satt Johan där o fikade när jag gled in på Viby fiket. Johan stack dock iväg ca 10 min innan jag eftersom uträttade behov m.m. Johan körde med MTB o kängor idag som en tribut till vädret! På tal om Viby fiket så från att vara ett billigt fik så är nog fiket dyrast nu, så nu kommer jag i möjligaste mån undvika detta!! I går fikade faktiskt inte jag även om jag slängde några läntansfulla blickar på Frövi fiken. Igår vägde jag 78,3 el 6 men idag med fika så vägde jag 77,8 efter passet. Jag har druckit ungefär lika mycket så kanske Fikat gör att jag går ner i vikt!!???

Bäst att säga att jag inte helt tror på det, men idag kände jag för att fika pga att glömde min banan samt frös om fingrar o tår efter 3 tim cykling.

Vi var i alla fall 6 st idag - vi 3 från igår samt mattias D, Cykel Tina och en snuvig o fika velig Håkan F, undrar om du orkade ifatt övriga sedan?

Det mest anmärkningsvärda är väl att Peter E ej varit med på någon träning i helgen. Ryktet går dock att Elbrie tyvärr gått lite grann i väggen (motivation)???

Det bästa för mig idag var faktiskt att på hemvägen kände jag knappt av mina knä känningar trots att kanske låg på lite mer än vanligt - motvind brukar ha den effekten på mig även om jag inte kör bra i den!

Mina data idag - 4,37 tim snittpuls 121, 127km ca 27,5km/h, 2 gr plus och 520 höjdmeter.

kände o känner mig piggare efter passet idag än i går faktiskt!

Ni där hemma! - kör på men inte för hårt o för fort för snabbt!

Hare'
Ola

Skrivet av: LEFFE Inlagt: 2008-03-02 kl 12:10
Tänkte tala om att Emilia igår tog sin andra seger i USA. Det var ett criterium där hon var i utbrytning med en lagkompis och tre andra tjejer. Det höll i mål och Emilia vann spurten. Det var en större tävling än den hon vann förra helgen, fast hon vann solo då så värderar hon den här segern mer. Leffe

Skrivet av: Frank Inlagt: 2008-03-01 kl 17:32
Tjena Gubbs ..
Valde själv att köra 4 timmar idag I regn o blåst.Detta var andra 4timmars passet på 2dagar så jag hoppas att jag är kry i bena imorgon för då tänkte jag att ansluta till korset..Lite avsides för min del tycker jag..PSS man får väl ladda upp med en liten vasaloppsstart eller ???????????

Skrivet av: Ola Inlagt: 2008-03-01 kl 15:44
Ur morgondimman som hade lite svårt att lätta, dök 3 figurer fram. Jag o Fam Nilsson (Magnus o Oscar). Vi tog en rövare och ställde kosan nordost mot bowlingens huvudstad (Käglan) och fortsatte till Fellingsbro. En tanke var att fortsätta mot Arboga men vi valde istället lite medvind till Frövi. Dimman var lite skiftande till sin natur, ibland kunde man nästan inbilla sig att det regnade!?. Efter Ervalla styrde vi kosan hemåt mot Örebro, dock valde jag att ta sväng till Närkes Kil så jag fick ihop 4tim. Oscar var lite väl blöt (varma kläder?) så Nilssons körde direkt hem till Adolfsberg (tror jag). Mina data idag - snittpuls 124 , helt OK , 11,5-12 mil 27-28 km/h, 2 gr plus, ca 500 höjdmeter. Har lite svårt med min "inställning" av vintercykeln, alltså cykelsadelhöjden. Fick till det hyfsat idag efter jämförelse med racern igår men fick lite känning ovanför vänstra knäet sista halvtimmen. Det blir väl o sänka 2mm kanske.

Karin rapport - det går väl hyfsat men hon råkade ut för en rondellvurpa och fick lite ont bakom knäet. Det var dock mycket bättre igår och nu ska dom ha 20 gr och sol hela helgen har jag sett!! På måndag flyger hon till Österrike (Salzburg) och bor ett tag hos en tjej i laget.

Well nu har tjafsat tillräckligt så vi kanske ses i morrn, hasta la vista!

PS var det möjligtvis någon av er som ringde mig i går när jag var på väg ut på racern så ber jag om ursäkt om det var så? Jag tror dock att det var en telefonförsäljare eftersom jag hörde ett sorl bakom men jag kan ev. varit för snabb med att avsluta samtalet?


Sida  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84