Gästbok

De 25 senaste inläggen  Skriv ett inlägg


Skrivet av: Ann-Charlotte Inlagt: 2008-04-11 kl 09:46
Till alla som skall åka Östgötaloppet

Skrivet av: micke s. Inlagt: 2008-04-11 kl 07:46
västerås veterantempo inställt??

Skrivet av: Ola Inlagt: 2008-04-06 kl 22:06
Karin hade inte heller riktigt lika kul idag i Flandern pga av en punktering som kom olämpligt (15km in i racet). Kan en punktering komma lämpligt? Nåväl hon jobbade sig i kapp till första kuggelstenspartiet men kunde inte avancera så snabbt där pga sämre cyklister i vägen och som man såg i herrloppet så var det kört mer eller mindre efter detta. hon körde på men hade enbart hjälp av en australienska som kunde köra på. Resterande i den mindre grupp karin hamnade hade inte kapacitet för detta. Så de blev avplockade ca 2 mil från målet men fick köra en annan lika lång väg dit!

Karin kommer också hem på tisdag så då är det proffsrikt igen i örebronejden, i alla fall på damproffs!

Jag själv var trött denna morgon och vädergudarna hjälpte inte till att bättra på detta. Därför körde jag jag inte ut förren kl 17 - 20 i dag. Det kändes dock rätt bra, min medvind till Ånnaboda var det där jag körde 3 backslingor a 20 min + ytterligare en kort backe (alltså mot slalombacken). Därefter sista timmen hem återigen via Frösvidal (pga vindförhållandena). Det gick ändå hyfsat i motvinden och ett av mina fans lutade sig ut från passagersidan och skrek venga venga tror jag (jag hör ibland dåligt).

PS Bilder från Redlandstävlingen finns även på cyclingnews, förmodligen samma bilder, kanske några fler dock ev?

Skrivet av: Håkan Larsson Inlagt: 2008-04-06 kl 18:13
Jättekul och vilka snygga bilder! Bra av Emilia att kunna avsluta så starkt innan hon kommer hem. Lika kul har inte junior- och U23 laget i mtb som skulle tävla i Italien i helgen - det ryktas att så gott som alla cyklar stals under natten.

Skrivet av: Leffe Inlagt: 2008-04-06 kl 17:13
Glömde ge adressen för den som vill se bilder o läsa
om loppet. Gå in på www.highroadsports.com klicka på
in media så är det tredje artikeln att klicka upp.
Några bra spurtbilder får man se.
Adjö.

Skrivet av: Leif H Inlagt: 2008-04-06 kl 17:01
Tänkte berätta att Emilia igår tog karriärens största seger
då hon igår vann etapp 3 i ett stort etapplopp som heter Redlands cykl...... nånting. Idag går 4e o sista etappen, sen flyger hon hem o vi hämtar henne på Arlanda tis. kväll.
Leffe

Skrivet av: Ola Inlagt: 2008-04-05 kl 18:43
Tack Peter och övriga för sälllskapet, och för rapporten! Själv fick jag den berömda hammaren lite halvhårt och var sliten i slutet. Jag skulle förmodligen tagit en Vibymacka istllet för den lilla ostfrallan. Bestämde mig ändå för att köra lite fettförbränning? om det nu är det man förbränner när man får hammaren, det kanske istället hårt förvärvade muskelproteiner som går all värdens väg? Fred eller nån annan kost medveten person kan kanske svara på detta? Nåväl för mig blev det planerade 5 tim o drygt 15 mil. Vi får väl se om vi syns i morgon?

Skrivet av: Peter E. Inlagt: 2008-04-05 kl 16:46
Tretton klubbmedlemmar hade vikt lördagen för lite trevlig distanscykling nedåt Hallsberg, Åsbro, Skyllberg, Vretstorp. En isande vind vid starten föranledde några av oss att höja ett ögonbryn då Ola T. dök upp med kortbyxor. En varmblodig typ må man säga. Förutom en ganska hård byig motvind på vägen ut rullade det på i hygglig fart. Ett par tappade flaskor i klungan blev dagens insidenter. Det orsakade inga vurpor men personligen var jag konstant törstig resten av dagen. Fikaspurten drogs upp av Ola T. Matthias D. och Andreas K. hängde på. Höll själv lite avstånd men kunde mäta upp 63 km/tim. Plussa på några km/tim på Matthias som avgick med segern. En äkta seger dessutom eftersom han deltog i fikat. Fyra mil hemåt i praktiskt taget medvind blev ett angenämt slut på en fin dag.

Skrivet av: George Nebron Inlagt: 2008-04-05 kl 12:18
Ajjj. Körde på min nya inköpt scott cr1 i onsdags från Norra Cykel och Motors i en liten snabb grupp på 5! Fick kämpa efter bara 2 mil! Känna mig otränad som f--. Vill bara tacka Jake the snake för och killen på crossen som väntade in mig. Efter krampen kom fick jag cyklar långsamt hem med svansen mellan benen. Kände mig som en belastning så jag avbrytade! Måste få in mycket base träning tills nästa gång!
George.

Skrivet av: Robert Inlagt: 2008-04-03 kl 20:34
Hej
Vi provar att börja med utomhusträningen på tisdag kl.18.00 (om det regnar så blir det ett testcykelpass istället).
Man deltar så ofta man vill i den gemensamma träningen men syftet är förutom att det stärker klubbkänslan att lagen ska övas i lagkörning samt spurt och lagtempo/intervaller som kan vara lite svårt att träna själv.
Tränarfrågan är inte glasklar men Fred och Per H hjälper till så mycket de kan, vi får se om någon mer kan ställa upp.

Skrivet av: Frank Inlagt: 2008-04-02 kl 00:10
Dagen som började med lite mulet väder regn eller solsken vad vet jag.Så jag Undrade man om man skulle cykla eller om man skulle ta igen sig efter en hård träningsvecka,Men jag tog mitt förnuft till fånga och slet på mig cykelkläderna och cyklade hjälmaren runt, I strålade solsken .Efter ca 5 timmar så var jag hemma igen och hungring som bara fan. så jag bara åt och åt sedan var det kväll.. nu väntar en vecka i sälen med bara en massa konditionsträning eller??HOPPAS ATT KOMMA IFORM TILL FÖRST TÄVLINGEN..Om jag får den cykeln som är beställt för ett halvårs sedan,,

Skrivet av: Daniel Inlagt: 2008-04-01 kl 22:19
Hej!

Ville bara tacka för en trevlig tur i lördags! Kanonkul att få vara med och hoja, kommer gärna fler gånger! Nu till helgen är jag dock bortrest men nästa vecka är jag gärna med igen!

Mvh // Daniel L

Skrivet av: Helena K Inlagt: 2008-04-01 kl 17:51
Ingen från Karlskoga kommer in till träning idag tisdag, men jag tror det kommer vara väldigt svårt att hinna in till kl. 17.30 vardagsträningar, mer realistiskt är kl. 18.00 för vår del.
Jag har visserligen inte stämt av med de andra i KGA men jag tror att jag i detta fall kan prata för oss allihop.
Ha det gott //Helena K

Skrivet av: Robert Inlagt: 2008-03-31 kl 20:02
Hej
Träning inomhus 18.00 imorgon med Fred, utomhusträningen ska ju komma igång snart så vi måste prata om vilka dagar och tider vi ska köra.
Det har ju varit tisdagar och torsdagar kl.17.30 (samling vid klubblokalen) förut men det är ju inte säkert att tex Karlskogingarna hinner.
Alla kan fundera om tider och dagar och hur mycket man kommer att delta i gemensam träning till imorgon.

Skrivet av: Peter E. Inlagt: 2008-03-29 kl 18:30
Förutsättningarna för cykelåkning från korset idag var i det närmaste perfekt. Lite fuktiga vägbanor i början men sedan torrt. Riktigt behaglig temperatur bidrog till trivseln bland
deltagarna. Några kom med racer andra med cross. Jacob kom med fulldubbad MTB. Färden ställdes västerut mot Fjugesta, Vretstorp, Östansjö med fikastopp i Hallsberg. Snittet för dagen låg på 34km/Tim. Jacob sa inte så mycket idag. Han hade fullt upp med syretillförsel.
Anders M. och Jacob vek av lite tidigare och i Hallsberg skiljdes vi från Alexandra K. och Andreas K. Resten av gänget Per H. Micke S. Daniel L. och Peter E. pausade med ett par koppar kaffe och tilltugg. Micke S. hängde sedan med fram till Kumla innan han återvände hem till Hallsberg igen. En härlig medvind gjorde resten av hemfärden lätt Dagens facit blev
ca. tio mil.

Skrivet av: Lena Inlagt: 2008-03-28 kl 12:50
Mikael Nornvik, Benny Landberg och Sveningar Svensson>> Ni har beställda kläder att hämta.

Skrivet av: Håkan F Inlagt: 2008-03-23 kl 18:46
Dagens tur utgick från korset mot Götabro, där jag mötte tre cyklister från Fjugesra som skulle till Kumla och fika. Jag vekav ville inte på deras rulle snika. Turen fortsatte mot Åsbro Skyllberg, Vretstorp, Fjugesta i ett strålande solskensväder och några minusgrader.

Skrivet av: Peter E Inlagt: 2008-03-21 kl 15:54
Håkan, alla cyklister är på Mallorca. Kör för egen del väldigt tidigt
på morgonen så man hinner äta många ägg resten av dan.

Skrivet av: Håkan F Inlagt: 2008-03-21 kl 15:39
Endast en cyklist mötte upp vid korset idag. Var håller alla cyklister hus? Dagens tur gick mot Arboga nonstopp. Fart 20 dit och 40 hem. Hörde ett gnissel från cykeln jag trodde. Men det kom från en svan som från ovan glodde.

Skrivet av: Håkan F Inlagt: 2008-03-16 kl 15:23
16/3 4st. cyklister mötte i dag upp vid korset. Fred, Håkan, Micke och Johan? (Scott cross). Dagens tur gick via Fjugesta till Vretstorpsfiket på torra vägar i fint solsskensväder.

Skrivet av: Magnus Nilsson Inlagt: 2008-03-12 kl 21:07
8 april tror jag ingen är kvar på Mallis, men vi planerar köra tävling som går på påskafton den 22 mars. Ligger en mil sydväst om vårt hotell och vi har åkt den några år nu. Man anmäler sig på plats. Priser är spädgrisar ...

Skrivet av: 08-cyklist Inlagt: 2008-03-09 kl 18:18
såg i er tävlingskalender att ni har planerat in en tävling på Mallis den 8 april (Arrany Mallorca). var hittar man mer information om den?

Skrivet av: Ola2 Inlagt: 2008-03-09 kl 15:01
Jag kunde inte hålla mig borta från träningen i dag fast jag hotade med detta. Kollade på radarbilderna från SMHI och beräknade klara mig från blötan med ostlig kurs! Vi var faktiskt hela 6 st som mötte upp vid korset idag fast det duggregnade den första halvtimmen. Bengt A, P-N Thell, Fam Nilsson och Frank K samt jag. Jag lovade att fiket i Fjugesta hade öppet men tyvärr var det ej sant (andrahandsinfo). Det blev därför Kumla där det faktiskt var helt OK, inte allt för mycket folk! Därefter raka vägen så det blev humana 3,41 tim för mig. 29km/h igår och idag 26km/h, lite beroende på vindförhållanden samt antalet i klungan. Övriga data 116 snittpuls (126 igår) 145 maxpuls (168 igår, beroende på en igångdragsträning).

Det står lite mer om Karins lopp igår i cyclesport.se och hon har själv skrivit om det på sin hemsida, karinaune.com. Varifrån cyclesport letat fram resultaten vet jag faktiskt inte?

Nu endast en vecka kvar till Mallis för egen del, så man hoppas man inte åker på något bakslag. Har kört en betydligt lugnare vecka, och det det känns bättre än föregående veckor tycker jag!

Ha det
Ola

Skrivet av: Ola Inlagt: 2008-03-08 kl 20:35
Karin Aune startade idag sin första tävling för säsongen i Brissago:s (1:2 UCI-klassning). där hon körde riktigt bra! Det var ?blev 3 st som kom loss i sista berget därefter kom en grupp på 13 st där Karin var med! Hon åkte t.ex om Ljungskog i sista backen men Ljungskog lyckades dock hänga på. Totalt blev hon 10:a, var inte riktigt nöjd med sin spurt men väldigt nöjd med sin backkörning för dagen!! Karin kör en ny tävling i morgon, vi får väl hålla tummarna att det fortsatt går bra eller ännu bättre!

Skrivet av: Peter E. Inlagt: 2008-03-08 kl 14:42
Dom kom från öst och dom kom från väst, entusiastiska cyklister samlades vid korset för sedvanlig lördagsrunda med focus på distans. Oscar och jag inledde dragjobbet på väg ut i riktning mot Fjugesta. Den alltid lika tjuriga sydvästen sög ordentligt men efter mitt borrande i motvinden hade jag turen att få en riktigt behaglig resa där jag hela tiden fick lä både för mot och kantvind. Färden gick vidare mot Viby, Östansjö. Fikat skulle intas i Hallsberg så vid sista rondellen drog Per Niclas igång en käck och rask spurt som dock hämtades in av Oscar N. Efter överläggning bestämdes att Per Niclas ändå vann spurten eftersom vinnaren alltid måste fika efteråt. Halva gänget skippade detta och fortsatte mot Örebro. Vår fortsatta färd gick vidare på Pålsbodavägen för att sedan vika av mot Kvarntorp, Sköllersta. Några regnstänk strax innan Örebro men i övrigt bra
förhållanden där vägarna torkat upp efter nattens regn. Sju plusgrader, racerdäck och borttagna elsulor betyder vår.
Dom flesta fick väl ihop tio mil idag. I morgon blir det regn så då är det långa skärmar som gäller.


Sida  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84