Gästbok

De 25 senaste inläggen  Skriv ett inlägg


Skrivet av: Guy S Inlagt: 2008-03-06 kl 10:44
Leffe!
Du måste gratulera Emilia från oss alla. Fantastisk början till säsongen!Hälsa henne så gott.
Guy

Skrivet av: Leffe Inlagt: 2008-03-03 kl 22:21
Det är knappt man kan tro det är sant, men Emilia vann även
Söndagens linje lopp över 11,5 mil i Californien. Loppet avgjordes i en stor klungspurt där tjejerna i laget la upp ett "train" åt henne, som dom kallar det i utlandet.
Nu till nästa helg har hon bara en tävlingsdag. Hon hälsar så mycket till alla i klubben.
Leif

Skrivet av: Ola Inlagt: 2008-03-02 kl 18:19
Det var skönt o höra Peter!

Skrivet av: Peter E. Inlagt: 2008-03-02 kl 18:05
Ola, du har väl inte fått en binikemask som parasiterar på ditt inmundigade fika?
Angående motivation, så visst, träligt med cykel ibland. Nja jag
ville kolla på vasaloppet så det blev knappt tre timmars cykling tidigt imorse alldeles själv.

Skrivet av: Ola Inlagt: 2008-03-02 kl 16:01
Grattis Emilia!!!
På tal om utbrytning så var jag i en 1 1/2 timmes utbrytning eftersom fika börjar bli omordent nu för tiden verkar det som!? (Jag var den ende som fikade av den 6 personers starka gruppen). Dock satt Johan där o fikade när jag gled in på Viby fiket. Johan stack dock iväg ca 10 min innan jag eftersom uträttade behov m.m. Johan körde med MTB o kängor idag som en tribut till vädret! På tal om Viby fiket så från att vara ett billigt fik så är nog fiket dyrast nu, så nu kommer jag i möjligaste mån undvika detta!! I går fikade faktiskt inte jag även om jag slängde några läntansfulla blickar på Frövi fiken. Igår vägde jag 78,3 el 6 men idag med fika så vägde jag 77,8 efter passet. Jag har druckit ungefär lika mycket så kanske Fikat gör att jag går ner i vikt!!???

Bäst att säga att jag inte helt tror på det, men idag kände jag för att fika pga att glömde min banan samt frös om fingrar o tår efter 3 tim cykling.

Vi var i alla fall 6 st idag - vi 3 från igår samt mattias D, Cykel Tina och en snuvig o fika velig Håkan F, undrar om du orkade ifatt övriga sedan?

Det mest anmärkningsvärda är väl att Peter E ej varit med på någon träning i helgen. Ryktet går dock att Elbrie tyvärr gått lite grann i väggen (motivation)???

Det bästa för mig idag var faktiskt att på hemvägen kände jag knappt av mina knä känningar trots att kanske låg på lite mer än vanligt - motvind brukar ha den effekten på mig även om jag inte kör bra i den!

Mina data idag - 4,37 tim snittpuls 121, 127km ca 27,5km/h, 2 gr plus och 520 höjdmeter.

kände o känner mig piggare efter passet idag än i går faktiskt!

Ni där hemma! - kör på men inte för hårt o för fort för snabbt!

Hare'
Ola

Skrivet av: LEFFE Inlagt: 2008-03-02 kl 12:10
Tänkte tala om att Emilia igår tog sin andra seger i USA. Det var ett criterium där hon var i utbrytning med en lagkompis och tre andra tjejer. Det höll i mål och Emilia vann spurten. Det var en större tävling än den hon vann förra helgen, fast hon vann solo då så värderar hon den här segern mer. Leffe

Skrivet av: Frank Inlagt: 2008-03-01 kl 17:32
Tjena Gubbs ..
Valde själv att köra 4 timmar idag I regn o blåst.Detta var andra 4timmars passet på 2dagar så jag hoppas att jag är kry i bena imorgon för då tänkte jag att ansluta till korset..Lite avsides för min del tycker jag..PSS man får väl ladda upp med en liten vasaloppsstart eller ???????????

Skrivet av: Ola Inlagt: 2008-03-01 kl 15:44
Ur morgondimman som hade lite svårt att lätta, dök 3 figurer fram. Jag o Fam Nilsson (Magnus o Oscar). Vi tog en rövare och ställde kosan nordost mot bowlingens huvudstad (Käglan) och fortsatte till Fellingsbro. En tanke var att fortsätta mot Arboga men vi valde istället lite medvind till Frövi. Dimman var lite skiftande till sin natur, ibland kunde man nästan inbilla sig att det regnade!?. Efter Ervalla styrde vi kosan hemåt mot Örebro, dock valde jag att ta sväng till Närkes Kil så jag fick ihop 4tim. Oscar var lite väl blöt (varma kläder?) så Nilssons körde direkt hem till Adolfsberg (tror jag). Mina data idag - snittpuls 124 , helt OK , 11,5-12 mil 27-28 km/h, 2 gr plus, ca 500 höjdmeter. Har lite svårt med min "inställning" av vintercykeln, alltså cykelsadelhöjden. Fick till det hyfsat idag efter jämförelse med racern igår men fick lite känning ovanför vänstra knäet sista halvtimmen. Det blir väl o sänka 2mm kanske.

Karin rapport - det går väl hyfsat men hon råkade ut för en rondellvurpa och fick lite ont bakom knäet. Det var dock mycket bättre igår och nu ska dom ha 20 gr och sol hela helgen har jag sett!! På måndag flyger hon till Österrike (Salzburg) och bor ett tag hos en tjej i laget.

Well nu har tjafsat tillräckligt så vi kanske ses i morrn, hasta la vista!

PS var det möjligtvis någon av er som ringde mig i går när jag var på väg ut på racern så ber jag om ursäkt om det var så? Jag tror dock att det var en telefonförsäljare eftersom jag hörde ett sorl bakom men jag kan ev. varit för snabb med att avsluta samtalet?

Skrivet av: Peter E. Inlagt: 2008-03-01 kl 11:24
Uj, uj uj vilket väder. Värsta tänkbara när termometern visar 2+
och regn. Gissar att det var under tjugo pers vid korset idag. Körde själv tunga tiotreor på trainern. Vi får hoppas på
bättre förhållanden imorgon.

Skrivet av: Ola Inlagt: 2008-02-24 kl 19:03
Kan informera att Karins träning går bra nere i Spanien. Hon har varit där nu i 3 veckor och skall vara en vecka till. Långa lugna pass 4-6,5 timmars med snittpuls under 115. Hon kör för tillfället 4 dagars block med en dag med "endast" 1-2 tim. Hon lägger in ett kvalitetspass i varje block. Hennes tävlingar startar i Schweiz/Italien den 8-9 Mars. För mer info se hennes hemsida www.karinaune.com . Gratulerar för övrigt Emilia till bra körning i USA och jag hoppas vi får mer bra resultat av våra tjejer i år samt av oss andra också för den delen!

Skrivet av: Frank Inlagt: 2008-02-24 kl 17:21
Bra kört !!
Efter en vecka i sälen samt jobb på söndagen så kom jag inte till skott att träna med er tyvärr.
Men nästa vecka så blir jag med igen

Skrivet av: Ola Inlagt: 2008-02-24 kl 16:35
Söndagens tur innebar hitta skog (lä) rutten = mogetorp-Hammarby-Nora-Mogetorp, eftersom den svaga vinden från igår hade friskat upp en aning. Jag tackar mina följeslagare Håkan F, Peter E, samt "Mattias" Nilsson (Oscars far, ursäkta att hjärnan glappar just nu). Tempot var för det mesta bra och kroppsligen kändes det bra för mig, förutom att jag har känningar här o var runt knäna (Cykelinställning på vinterhojen? + lite överbelastning kanske). Fakta 4,5 tim 12,5 mil ca 27,5km/h, snittpuls 122, 7 grader, 600 höjdmeter + en budapest, baguette mindre chokoboll + cola dagen till ära!

Skrivet av: Peter E. Inlagt: 2008-02-23 kl 16:27
Fantastiskt vårväder idag för cyklisterna från korset. Elva entusiastiska pedalryttare ställde kosan mot den västra länsdelen. Frösvidal, Garphyttan, Fjugesta och delmål Sveas konditori i Kumla. En riktigt tjurig vind plågade oss under första etappen. För egen del kändes det förutom vinden lite allmänt halvsegt idag trots att man körde på racerdäck och den allra tyngsta vinterklädseln lämnats hemma. Men det är väl bara att hänga i, ty nån gång ska väl också jag få lite kondis.
Magnus N. och Jacob S. kände inte för fika idag utan fortsatte mot Örebro utan stopp. Herr och fru Asplund, Per H., Ola T., Johan L,. Mathias ?, Leif A., Micke S. och Peter E. lät sig dock väl smaka av det enorma utbudet av bakelser och semlor på Sveas. Ett fint vårtecken att notera idag var att man slapp få frossa när vi åter satte oss på cyklarna på väg hemåt. Tyder på att temperaturen måste varit uppåt 7-8 grader plus. Turen gick via Hällabrottet, Kvarntorp, Kävesta, Gällersta och Norra Bro. Mestadels en härlig medvind med inslag av en del kantvindskörning. Klockan visade vid hemkomsten på 4 tim. 30 min. effektiv cykling. För övrigt inga insidenter mer än ett par skärmar som gått sönder och ett par ekerbrott.

Skrivet av: Petter Jorman Inlagt: 2008-02-18 kl 17:09
Hej Peter E.

Blanda inte ihop mig med Mattias, det var ju Petter J som var med och for ikring. Mattias är ju en snabb kille, jag är mer en "hang around"....

Skrivet av: Peter E. Inlagt: 2008-02-17 kl 16:53
Visst var vi fler idag. Tio stycken från början. En ny bekantskap gjorde oss äran ända fram till Gustavsviksrakan på väg mot Nora. Hann inte prata med honom men det såg ut som om utrustningen falerade lite grann. Vi kör ju uteslutande med clipspedaler och i övrigt vinterutrustade cyklar med långa skärmar. Hoppas du fick en fin tur i alla fall i det fina vårvädret och vi hälsar välkommen tillbaka till helgen då vi kör igen från korset.
Per H. vek av för en kortare runda idag. Resten av gänget Ola T. Håkan F. Per N. T. Tina Å. Frank K. Peter E. Leif A. samt ”Mattias ? malde på i den gynnsamma medvinden, understundom även kantvind. Vi körde mot Kvinnersta, Ervalla och Järle stad. Fina torra isfria vägar gjorde att valet att köra på racerdäck kändes helt rätt. Till och med Ola T. hade lagt crossdäcken på hyllan idag. Strax före Nora stadt mitte drog Håkan igång spurten. Frank K. svarade på utmaningen och hängde på. Duon försvann utom synhåll ett tag. Tror dock att spurten också denna helg kom av sig lite grann. För vid caféet skiljde det bara några meter till klungan. Fikat avnjöts rutinmässigt och efter tre kvart tog vi oss an Hitorpsbacken på väg hemåt igen. Mogetorp, Närkes Kil passerades i ett moderat tempo och sluttiden för egen del
blev 4 timmar cykling.

Skrivet av: Ola Inlagt: 2008-02-16 kl 21:23
På frågan om vi blir några, så i dag var vi 5st med -6 gr på morgonen så jag misstänker att vi blir fler i morgon om inte väderprognosen slår slint!

Skrivet av: Ola Inlagt: 2008-02-16 kl 21:18
Tja, jag kör cross med crossdäck, Mathias kör fulldubbad MTB men de flesta kör väl någon typ av Vintercykel dock kör Elbrie med racerdäck (hjul). I dag hade vi ett snitt på 26,5 km/h. Brukar ligga på 26-28 i snitt! Jag hade en tanke på o kolla min racer innan Mallis men jag kör nog ensam då någon vacker dag innan mitten av mars, för det blir för lätt att ligga efter med racern för egen del åtminstone. Skulle det vara blött går det ej ligga i klungan beroende av behovet av skärmar och ibland kör vi lite grusvägsavsnitt som dock Elbrie vill undvika!!


Skrivet av: Frank Inlagt: 2008-02-16 kl 16:40
i morgon söndag ifrån korset ..Vad för cykel ??? racer eller vintercykel .Tänkte åka med imorgon om det blir några stycken

Skrivet av: Peter E. Inlagt: 2008-02-15 kl 16:47
Insinuerar du att det kanske blir gruskörning i helgen?

Skrivet av: pnthell Inlagt: 2008-02-15 kl 13:47
På skjutfalten.se anges vilka områden i kilsbergen som inte är avlysta för skjutövning.

Skrivet av: Peter E Inlagt: 2008-02-10 kl 15:21
Det förekom sprittande ben i den församlade korsetgruppen idag.
Mannen vars namn vi ännu inte vet hamrade på med sin tunga MTB och trissade upp en hygglig snittfart ner till Viby krog. (Förresten brukar dom som vi inte hunnit lära oss namnet på få heta Mattias) Ordförande Asplund tog ett spännande initiativ och försökte hämta in Folkesson när 500 meter återstod och fika spurten var igång. En intressant spurt där man fick känslan av att hastigheten blev lägre och lägre. Aspa hade så när fått kontakt men hans femväxlade ekipage räckte inte till denna gång. Han mumlade något om en snar uppgradering till 6 delat.
Ola T. körde på lätta fina växlar idag. Stora klingan fram bara vek sig som vore den av smör när en liten tempoökning skulle ske. Inget fel på benstyrkan Ola. Fyra och en halv timmes cyklande idag. 28,5 km/tim i snitt.


Skrivet av: Mathias C Inlagt: 2008-02-10 kl 15:14
Ola> Tack för att du tycker jag ser stark ut! Jag heter Mathias så vet du det. Och tack alla för två trevliga turer i helgen! Vi syns på lördag (om det inte regnar :-))

Skrivet av: Ola To Inlagt: 2008-02-09 kl 20:25
Lördagsträning mot Tångeråsa (fast egentligen inte), deltagande var Fam Asplund, återuppstånden Asp samt en som jag kört för lite med för att veta namnet på, körde dock starkt med en fulldubbad mtb samt kärntruppen Elbrie, Oscar o jag + Johan som var lite släpande forward bakom oss, allt för att få mer träning!? 3 vek av i fjugesta o 2 vek av i Hallsberg där vi fikade. 5 min efter fikat kom stödtrupperna så vi fick lift till Almbro. Jag snurrade till o hamnade mot N Ås innan jag fick styrsel så att jag kunde ta mig hem!

PS (stödtrupp= still´an, ola, mattias, mälarpojke?)

synes i morrn!

Skrivet av: Lena Inlagt: 2008-02-03 kl 20:25
Håkan L >> Årsmöte vet jag inget om men licens kan du anmäla via anmälningsfunktionen, se nyhet.

Skrivet av: Håkan Larsson Inlagt: 2008-02-03 kl 19:52
Äntligen februari! Det är den månad då vi brukar hålla årsmöte och anteckna oss för tävlingslicenser - är det några datum bestämda för ovanstående?


Sida  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84