Startsida     Arrangemang     Tävling     Träning     Motion     Randonneur     Klubben     Övrigt     Intranät   
   Presentation    Söndagsträning    Kartor och vägbeskrivningar    Vätternrundan    Mosåsloppet    Jotunheimen Rundt   

Starta med Örebrocyklisterna i Vätternrundan 2018

(2018-05-11) Vi har två platser till SUB 8:30 med start kl 13:40 på lördagen.

Om man är intresserad av att köpa en eller båda platserna så hör av er till mig på vatternrundan@orebrocyklisterna.se eller ring mig på 070-3873340

/ Gabriel Litzell

 

Anmälan till klubben är nu stängd för Vätternrundan 2018

Inga utsatta subgrupper på start tiderna 04:06 & 04:08. Vilken starttid det blir beror på efterfrågan på resp. subgrupp.  Ange starttid kl4 för sub9 och uppåt och övriga eller kl13:20 för sub 8:30

Ni kommer få ett mail där ni får info om att vi mottagit er anmälan och att ni blivit tilldelad en startplats med ÖC. Senare när grupperna börjar ta form får ni startkoden som ni använder vid anmälan på VR hemsida.

Följ de instruktioner som gäller vid anmälan, annars är den inte komplett tills alla uppgifter är inskickade.

Blir man tildelad en kod och sen av någon anledningen inte använder den så ska det meddelas snarast möjligt för att ge möjlighet till andra att anmäla sig tillsammans med ÖC.

Se nedan antal platser

20 platser kl 04:06 

40 platser kl 04:08

24 platser kl 13:20, sub 8:30 FULLTECKNAD!!

Om ni är intresserade av Sub 8:30 så anmäl er så hamnar ni på reserv plats. Besked om fler platser bör komma i början av Oktober.

Om det visar sig att intresset är större än 24 platser med starttid kl 13:20 så har VR lovat att de platser som inte blir tecknade till sista september i denna grupp ska tillfalla ÖC. 

Anmälningsfönster

2018.

Anmälan kommer kunna göras med vår kod from 20 september till 23 oktober 2017. Anmäl dig gärna så snart som möjligt på Vätternrundans hemsida efter ni fått koden. När ni fått koden och anmält er, kan ni även se de andra som anmält sig.

Skulle det vara så att ni inte använder koden så ska ett mail skickas tillbaka till oss för att kunna tilldela denna plats till annan.

Anmälningsavgift
1 800 kr 

Bbetalas via Vätternrundans anmälnings sida när man anmäler sig med vår klubbkod

Så gör du för att anmäla dig
Skicka mejl till vatternrundan@orebrocyklisterna.se för att få länk och kod till anmälan.

I mejlet anger du följande:

1. Starttid (kl 4 el sub 8:30 kl 13:20)
2. För- och efternamn
3. E-postadress
4. Om du vill vara med i en subgrupp och i vilken grupp i så fall (ex sub10)
5. Om du ja på 4, tänka dig hjälpa till att samordna subgruppen. Det MÅSTE vara någon som är samordnande för gruppen för att vi ska kunna förmedla kontakten mellan er och även svara på frågor för de som hör av sig med frågor till en specifik subgrupp.

I retur får du länk och kod till anmälan. Observera att du inte kan förvänta dig svar med vändande mejl utan att det kan dröja några dagar.

Vad är en subgrupp?
En subgrupp är en grupp cyklister som har som mål att cykla tillsammans på en speciell tid. Sub10 betyder att gruppen har som mål att cykla under 10 timmar från start till mål. Subgrupperna bygger på att gruppen tillsammans kommer överens om träning och hur loppet ska planeras och genomföras.

Först till kvarn gäller!
Vill du cykla Vätternrundan vänta inte. Vill du starta i en viss startgrupp måste du anmäla dig i god tid, först till kvarn gäller. När du fått länk och kod bör du anmäla dig omgående, fönstret är öppet 23 september-27 oktober 2016. När platserna är slut hänvisas du att anmäla dig via Vätternrundans ordinarie anmälan.

Var ute i god tid!
Du kan inte förvänta dig att få kod och länk med vändande mejl utan det kan ta några dagar innan du kan få uppgifterna. Var därför ute i god tid!

Du måste vara medlem i Örebrocyklisterna
För att få koden måste du vara medlem i Örebrocyklisterna så fixa medlemskap först. Som ny medlem gäller medlemsavgiften från betalningsdagen och hela 2018. Viktigt här att notera att medlems avg är i anknytning till VR anmälan på inbetalningen. Hur du blir medlem kan du läsa under Klubben/Bli medlem

Om du redan är medlem och anmäler dig att starta i någon av Örebrocyklisternas startgrupper på Vätternrundan 2016 förbinder dig även att betala medlemsavgift till Örebrocyklisterna under 2016.

Anmälan efter 23 oktober 
Efter den 23 oktober går det inte att anmäla sig till Örebrocyklisternas grupper utan endast via Vätternrundans ordinarie anmälning. Undantag Sub 8:30 gruppen där den är öppen tills platserna är fyllda.

Köpa startplats
När Vätternrundan är fulltecknad går det att köpa startplats från någon som vill sälja sin plats. Detta brukar bli aktuellt under våren. Namnändring är möjlig att göra mellan Slutet av Mars och sista Maj. Platser som köps efter 31 maj går inte att göra namnändring på. Vi ser i första hand att startplatsen säljs vidare till våra medlemmar.

Bli medlem och starta med oss du också!

Frågor
Mejla vatternrundan@orebrocyklisterna.se

Gabriel Litzell, 070-387 33 40

Länkar:
Vätternrundans hemsida
[ Tillbaka ]  

 

Starta tillsammans med Örebrocyklisterna!
  Örebrocyklisterna
Adolfsbergsvägen 4
Box 85, 701 41 Örebro
Telefon: Swish 1236901128
E-post: cykel@orebrocyklisterna.se
Orgnr: 875001-1556
Plusgiro: 84408-4
Bankgiro: 5235-9205
   
   
Samarbetspartners: