Startsida     Arrangemang     Tävling     Träning     Motion     Randonneur     Klubben     Övrigt     Intranät   
   Distansträning    Vinterträning   

Ungdomsträning

Sommarträning: Under sommarhalvåret finns olika alternativ. Den som är gammal nog  att cykla på egen hand, kan med fördel skriva på vår hemsidas anslagstavla för att träffa klubbkompisar och komma överens om att träna. Det finns även informella träffar där man ”tävlar” mot andra personer i vårt område. Dessa kan man kontakta Alexander Strid [070-266 16 61] för att få information om.


Naturligtvis är det också enkelt att skapa kontakt med klubbkompisar via våra söndagsträningar som går av stapeln varje söndag 09:45 under sommarhalvåret. Där finns alltid ledare man kan kontakta för att få mer information. Både angående söndagsträningen och Örebrocyklisterna i allmänhet.

Den som inte ska cykla på egen hand i trafik (pga eller snarare tack vare, ung ålder), kan kontakta Alexander Strid för att få ytterligare information. 

Klubben har idag inte någon utsedd person för att ta hand om dessa ungdomar, men vill föräldrar engagera sig och få hjälp med allt runt omkring cykling, så har klubben ekonomiska möjligheter och gott kunnande för att hjälpa till med att komma igång. Vi kan även stötta med tider, viss utrustning och vara en resurs för att skapa säkra och goda förutsättningar för både träning och tävling! 

Vi har en sluten grupp på Facebook för föräldrar och ungdomar, där vi kan skicka en blänkare när det är någon som vill ge sig ut och träna under säkrare förhållanden.  

Vinterträning: Under vinterdelen uppmuntrar vi till alternativa aktiviteter så som
skidor, löpning, innebandy, testcykel.

Låna cykel och testa: Som helt nybörjare har du möjlighet att få låna en racercykel för att kunna prova på om det är något för dig! Det finns ett fåtal cyklar som klubben försöker hyra ut för att man ska få prova på och se om man tycker det är roligt och sedan köpa sig en egen cykel. Vi har inte cykelskor att låna ut!

 

Testcykel bokning: Vill du använda våra 8 fina testcyklar nere i klubblokalen? Boka en cykel via kalender.se

Kod för att komma in i klubblokalen fås av Alexander Strid. Det finns roliga program på storbildsteven (suffer fest) som ger den lilla extra kicken att fortsätta sista biten, även om man är helt själv i lokalen. 


Gå in på bokningssidan via länk nedan. För titta på bokningar kan du bara hålla muspekaren över texten Testcykel på aktuell dag. För att boka. Klicka på (siffran) för fredag den (9) november. Då öppnas kalendern för redigering. 

Logga in med lösenordet örebrocyklisterna. Klicka på rubriken Testcyklar. Bokningen görs enbart i fältet Beskrivning. Skriv ditt namn till höger om den tid du vill boka. Övriga fält lämnas orörda. Klicka på spara. Bokningen klar.

PS. Kontrollera att din bokning syns i kalendern innan du avslutar, för säkerhets skull.

OBS! Efter avslutat pass, återställer du cykeln så att den är fräsch och fullt funktionsduglig när nästa träningskamrat (eller du själv) kommer för att köra en omgång.


Under sommarhalvåret behövs inte bokning då det är väldigt få som nyttjar dessa, utan det är bara att gå ner och köra. Kaffe och saft samt en vanlig TV finns om man vill ”ta det lite lugnt” efter passet och snacka lite strunt med klubbkompisarna!

Kontakt: Du som är intresserad av att prova på cykelåkning kan kontakta Alexander Strid, 070-266 16 61

Länkar:
Bokning av testcykel.
[ Tillbaka ]  

 

  Örebrocyklisterna
Adolfsbergsvägen 4
Box 85, 701 41 Örebro
Telefon: Swish 1236901128
E-post: cykel@orebrocyklisterna.se
Orgnr: 875001-1556
Plusgiro: 84408-4
Bankgiro: 5235-9205
   
   
Samarbetspartners: