2020-08-04

Fina framgångar för Örebrocyklister i SM Tempo i Lekeryd !

Jonathan Ahlsson blev svensk juniormästare med en överlägsen seger på juniorernas tempolopp över 32 km. Han vann med 1,06 före fjolårssegraren Edvin Lovidius, Södertälje CK som var sekunden före 3:an Jacob Söderkvist, Sundsvallscyklisterna. Jonathan öppnade mycket starkt och ledde efter halva loppet med en halv minut.

Vi hade även en till junior på startlinjen och det var Harald Stålberg som kom på 13.e plats och Harald har ett år kvar i juniorklassen.

Det blev en bronspeng för Emilia Fahlin i dam-elit där Lisa Nordén HiQ Sports Club vann en säker seger före Nathalie Eklund från Stockholm CK.

Vi fick även en bronsmedaljör genom Lars Kallin i herrar 60 och där segrade Krister Bergström CK Valhall.

I herrar 30 så kom Tomas Kåregren på en 4:e plats endast 6 sekunder från bronset.

I herr-elit klassen fick den segertippade Tobias Ludvigsson CKHVR16 som vunnit dom tre senaste tempo mästerskapen se sig besegrad av Jacob Ahlsson,  Motala AIF CK med 16 sekunder. Tobias  gjorde en mycket stark avslutning av loppet vilket bäddade för guldet. Som ni alla vet så är Jacob fostrad i Örebrocyklisterna så vi känner oss stolta över hans framgång.
I herr-elit startade även Albin Stålberg som kom in på en hedrande 41:e plats. Bröderna Stålberg Albin och Harald är nya i klubben för året och kommer från CK Dainon Nyköping.

Vi från klubben vill gratulera till era fina framgångar samt tacka alla som hjälpt till före och under loppet.