NGS Bergslagen 19-20 augusti 2022

Bergslagen, beläget i Mellansverige, är den svenska industrins vagga med sina otaliga gruvor och järnmalmsbrott. Historiska byar, sammanbundna med härliga grusvägar, ligger utspridda bland de vidsträckta skogarna, livfulla bäckarna och rullande kullarna.

Idag har Bergslagen Cycling Sveriges största cykelområde – med över 4200 km cykelvägar. Grusvägscyklingen (Gravel) av området har precis börjat, och vi bjuder in dig att utforska den naturliga skönheten och de kärva kullarna i Kilsbergens bergskedja, Noras pittoreska omgivningar samt Grythyttans kulinariska gåvor och mer. Plats för evenemanget blir det klassiska friluftslägret Ånnaboda. Rutter på 60, ​​106 och 160 km. Evenemanget är begränsat till 500 deltagare.

Detta evenemang välkomnar cyklister på alla nivåer och är inte ett tidtagningslopp. Vi åker på allmän väg och ber er att respektera trafikreglerna. Vi har exklusiv rätt att använda privata vägar för dagen, så använd eller dela inte evenemangsrutterna före eller efter evenemanget. Respektera miljön och dina medryttare.

Anmälan

Ditt deltagande inkluderar 

Mat i depåer (1 depå i korta rundan, 2 depåer i mellanrundan, och 3  depåer i långa rundan).

Kuponger till mat och dryck för uppvärmningsrundan dagen före.

För detaljerat program och anmälan, se NGS här: 

Bergslagen 20.08.22

Frågor kan mejlas till contact@nordicgravel.com

Praktisk information

Möjligheter till boende finns, vi har reserverat 300 sängplatser på olika ställen med olika alternativ. Använd #NGS2022 som kod vid bokning.

Använd koden #NGS2022 vid bokning av något av ovanstående.

 

 

Det finns tre varianter att cykla, en runda som är ca 60 km, en runda som är ca 106 km och så värstingen som är ca 160 km.

Rutter och GPX-filer kommer att tillhandahållas efter att du har anmält dig.

    Örebrocyklisterna får kontakta mig.