NGS Bergslagen 12 augusti 2023

I år flyttar vi start och mål till Åkerby Herrgård som är beläget strax utanför Nora. Rutterna kommer att gå igenom Bergslagen, beläget i Mellansverige. Du passerar historiska byar som är sammanbundna med härliga grusvägar, utspritt bland de vidsträckta skogarna, livfulla bäckarna och rullande kullarna.

Det finns tre rutter att välja på: 60, ​​125 och 180 km. Oavsett vilken av rutterna du väljer så innehåller den många höjdmeter på grusvägar i underbart fina omgivningar. Evenemanget är begränsat till 500 deltagare.

Detta evenemang välkomnar cyklister på alla nivåer och är inte ett tidtagningslopp. Vi åker på allmän väg och ber er att respektera trafikreglerna. Vi har exklusiv rätt att använda privata vägar för dagen, så använd eller dela inte evenemangsrutterna före eller efter evenemanget. Respektera miljön och dina medryttare.

Anmälan

Ditt deltagande inkluderar 

Mat i depåer (1 depå i korta rundan, 2 depåer i mellanrundan, och 3  depåer i långa rundan).

Kuponger till mat och dryck för uppvärmningsrundan dagen före.

För detaljerat program och anmälan, se NGS här: 

Bergslagen (SE)

Frågor kan mejlas till contact@nordicgravel.com

Praktisk information

Möjligheter till boende finns i olika alternativ, vi har reserverat  sängplatser på Åkerby Herrgård. Använd #NGS2023 som kod vid bokning. Vi håller på att ta fram detaljerna för boendet, så reservation för att all information inte finns tillgänglig i nuläget, men kommer att uppdateras så fort vi kan.

Utöver sovplatser, med dusch och toalett, så finns servering med frukost och middag möjligt att förboka. En fin sjö med badmöjlighet, grillplats och bastu finns vid herrgården.

  • Det finns rum med enkelsäng och dubbelsängar hos Åkerby Herrgård, för en eller två nätter.   Åkerby herrgårds hemsida .
  • Du finns även möjlighet att hyra campingplats eller plats för husbil/husvagn, inklusive dusch, toalett och frukost, för en eller två nätter.
  • Blir vi tillräckligt många finns ytterligare platser ett par kilometer från Åkerby herrgård, och vi tillhandahåller i så fall transport mellan dessa ställen.

Använd koden #NGS2023 vid bokning av något av ovanstående.

 

 

Det finns tre varianter att cykla, en runda som är ca 60 km, en runda som är ca 125 km och så värstingen som är ca 180 km.

Rutter och GPX-filer kommer att tillhandahållas efter att du har anmält dig.

    Örebrocyklisterna får kontakta mig.