Vänern Runt 2021 - cykla runt Sveriges största sjö på ett nytt sätt

Har du längtat efter att susa runt Sveriges största sjö på smala däck och med händerna i bocken? Då har vi goda nyheter!

I år kan vi nämligen erbjuda dig att cykla Vänern Runt på ett helt nytt sätt! Precis som vid ordinarie Vänern runt följer du den klassiska bansträckningen med start och mål i Örebro. Den stora skillnaden är att du nu gör det i egen regi, med ditt eget sällskap.

För att du ska få uppleva Vänern Runt på det sätt som passar dig bäst har vi ordnat med 4 olika cykel- och boendepaket – från ett äventyrligare alternativ där du själv planerar din resa och boende till ett riktigt lyxigt alternativ med hotellövernattningar och middagar.

Paket 1: Äventyrliga Vänern Runt

Du cyklar – vi hjälper dig med ruttupplägget. För dig som vill ta dig runt helt på egen hand, i eget tempo och kanske göra cykeläventyret till en semestertripp?

Det här ingår: Startavgift, digital karta, gpx-fil, beskrivning av rutten, förslag på boende och depåer. Medalj och äran!

Pris: 695 kr/person

Här hittar du mer information och bokar Äventyrliga Vänern Runt

Paket 2: Rustika Vänern Runt

Bo bra, ät gott, ha det bekvämt och ordnat och framför allt: upplev fantastisk cykling när Sverige är som vackrast. Boka vårt rustika paket, med all inclusive, boende i stuga eller enklare hotell och kvällsmaten inkluderad.

Det här ingår: Startavgift, digital karta, gpx-fil, beskrivning av rutten, boende i dubbelrum, sängkläder och handduk, frukost, depåer (3 per dag), kvällsmat, skjuts av packning. Medalj och äran!

Pris: 2 nätter 3860 kr/person

Här hittar du mer information och bokar Rustika Vänern Runt

Paket 3: Bekväma Vänern Runt

Bo bra, ät gott, ha det bekvämt och ordnat och framför allt: upplev fantastisk cykling när Sverige är som vackrast. Boka vårt bekväma paket, med all inclusive, boende på enklare hotell och med kvällsmaten inkluderad.

Det här ingår: Startavgift, digital karta, gpx-fil, beskrivning av rutten, boende i dubbelrum, sängkläder och handduk, frukost, depåer (3 per dag), kvällsmat, skjuts av packning. Medalj och äran!

Pris: 2 nätter 3990 kr/pers

Här hittar du mer information och bokar Bekväma Vänern Runt

Paket 4: Exklusiva Vänern Runt

Vänern Runt med extra allt! Boka vårt exklusiva paket, med all inclusive, boende på hotell och extra guldkant på middagen.

Det här ingår: Startavgift, digital karta, gpx-fil, beskrivning av rutten, boende i dubbelrum på mysiga och cykelvänliga hotell i Åmål och Norrqvarn, sängkläder och handduk, frukost, depåer (3 per dag), middag i hotellmatsal, skjuts av packning. Medalj och äran!

Pris: 2 nätter 4290 kr/person

Här hittar du mer information och bokar Exklusiva Vänern Runt

    Örebrocyklisterna får kontakta mig.