Örebrocyklisternas webshop för inköp av klubbkläder

Örebrocyklisternas webshop för inköp av klubbkläder från Bioracer Speedwear kommer att vara öppen hela året med följande brytdatum då shopen stängs ner, beställda kläder skickas till produktion så att shopen sedan öppnas upp igen på nytt:

Första beställningsomgången 18/12 2023 till 14/1 2024, leverans månadsskiftet mars/april

Så här beställer du klubbkläder

MYBIORACER:

För att logga in och skapa ett eget konto på Mybioracer, klicka på följande länk:

https://www.bioracer.se/se/mybioracer/?r=aDm7rOrp5E

Läs PDF filen Hur du loggar in på MY BIORACER, där finner du mer detaljerad info hur du registrerar ett konto. Har du tidigare ett konto i Mybioracer kan du använda dina registrerade uppgifter.

LEVERANSINFORMATION

Klubben har valt hemleverans. Kläderna kommer att levereras till ditt närmaste postombud cirka 8  veckor efter att shopen har stängt. Du får ett SMS när du kan hämta ut ditt paket. Fraktkostnad 139 kr oavsett storlek på ordern.

ÄNDRING AV BESTÄLLNING

Önskar du ändra storlek eller produkter, måste befintlig beställning raderas och en ny beställning måste göras. Vill du ändra din beställning så kan det göras så länge shopen är öppen.

Efter att shoppen stängt kan du inte ändra en beställning.

OBS! All ändring måste ske via e-post till: info@bioracer.se

BEKRÄFTELSE

En bekräftelse på din beställning skickas till den e-postadress du angav i samband med beställningen. Kontrollera att den inte hamnar i din skräppost. Om du av någon anledning inte får en bekräftelse, kontakta oss då via e-post till: info@bioracer.se

STORLEKAR

Det är viktigt att prova ut din storlek innan beställning.  På grund av att kläderna är unikt tillverkade för dig så är det ingen bytes- eller returrätt. Har du inte möjlighet att prova ett plagg kan du använda vår storleksguide. Det finns olika storleksguider för olika produkter.

OBS!
– Använder du storleksguiden så får du en indikation på din storlek. Bioracer reserverar sig mot att du inte kommer att få en optimal passform efter dina önskemål.

Vid funderingar kontakta oss på info@bioracer.se

Översättning storlekar:

Vuxenstorlekar 0=XXS / 1=XS / 2=S / 3=M / 4=L / 5=XL / 6=XXL / 7=3XL / 8=4XL / 9=5XL / 10=6XL

Vid eventuella oklarheter, tveka inte att kontakta oss på tel. 0223-23230 eller via e-post till: info@bioracer.se

 

Storleksguide

Det är viktigt att prova ut din storlek innan beställning. På grund av att kläderna är unikt tillverkade för dig så är det ingen bytes- eller returrätt. Har du inte möjlighet att prova ett plagg kan du använda vår storleksguide. Det finns olika storleksguider för olika produkter.

OBS! Använder du storleksguiden så får du en indikation på din storlek. Bioracer reserverar sig mot att du inte kommer att få en optimal passform efter dina önskemål.

Angående storlekarna så ser du att produkterna finns i st. XXS,XS,S,M,L,XL,XXL osv. och 0,1,2,3,4,5,6 osv. Det är ingen skillnad på storlekarna utan det har med Bioracer databas att göra. En översättningstabell ser ut såhär:

Storlek:
0=XXS / 1=XS / 2=S / 3=M / 4=L / 5=XL / 6=XXL / 7=3XL / 8=4XL / 9=5XL / 10=6XL

Kontakt

Om du har frågor inför eller om din beställning, tveka inte att kontakta oss på tel. 0223-23230 eller via e-post till: info@bioracer.se

E-post _m.nilsson@bioracer.com
mobile +46 (0)70 365 85 20
www.bioracer.se – www.facebook.com/bioracersverige
Om du har några frågor angående ditt integritetsskydd och integritetsrättigheter, kontakta oss: info@bioracer.se

Med vänlig hälsning,
MATTIAS NILSSON, BIORACER SVERIGE AB, ELVERKSGATAN 1  73831  NORBERG

 

    Örebrocyklisterna får kontakta mig.