Tävla med Örebrocyklisterna

Inom Örebrocyklisterna finns ett antal personer som aktivt tävlar runt om i landet. Vi samåker till tävlingar och i de fall man behöver övernatta så försöker vi hitta ett gemensamt boende.

Tävlingscyklister som är aktiva inom Örebrocyklisterna får subventionerade klubbkläder och ersättning till startavgifter i officiella tävlingar.  Kontakta Frank Kiereck, tävlingsansvarig inom Örebrocyklisterna, om du avser att delta i sådana tävlingar.

Här hittar du Örebrocyklisternas tävlingspolicy Förmåner Tävlingscyklister 2022.

Ungdom/Junior

Inom Örebrocyklisterna finns några ungdomar som tränar och tävlar inom klasserna ungdom och junior.

Vinterträning

Under vinterdelen uppmuntrar vi till träning i vår klubblokal på testcykel.

 

 

Senior/Master

Under Covid 19 pandemin är många tävlingar inställda.

Inom Örebrocyklisterna finns ett antal seniorer/veteraner som aktivt tävlar runt om i landet. Vi samåker till tävlingar och i de fall man behöver övernatta så försöker vi hitta ett gemensamt boende. Är du intresserad att börja tävla och bli en i gänget? Vänligen kontakta  klubben cykel@orebrocyklisterna.se

Licens

Licens

För att få tävla måste du vara ansluten till en cykelklubb samt ha licens.

 

Så får du licens

Licens tecknas på Svenska cykelförbundets hemsida, se länk nedan.

 

Observera att klubben betalar tillbaka licenspengar till de som genomför fem stycken (5) tävlingar under säsongen. Samtliga tävlingar som är sanktionerade av scf.se är ok att köra. Hör av er till era klubbkompisar så samåkning/bensin och övriga kostnader som boende och annat blir så billigt som möjligt!

 

Klubbens kassör kommer att återbetala licenser och ersättningar allt eftersom säsongen rullar på! Var noga med kvitton och att räkenskaperna stämmer, så revisorerna inte får problem vid årsbokslutet!

Länkar:

Ansökan om licens hos SCF  www.scf.se

    Örebrocyklisterna får kontakta mig.