Vill du cykla med Örebrocyklisterna på Vätternrundan?

Örebrocyklisterna har sedan många år tillbaka haft ett antal
grupper på Vätternrundan som har som mål att tillsammans cykla Vätternrundan.
Grupperna är inte organiserade av klubben utan ledare utses av gruppen.

Läs mer om det här!

Information

Så här har anmälan till Vätternrundan gått till tidigare år:

Klubben blir tilldelad ett visst antal platser så först till kvarn gäller. När tiden för intresseanmälning är slut övergår din anmälan automatiskt till bindande anmälan. Tänk därför på att gå in och ta bort din intresse anmälan  om du inte längre är intresserad av en startplats.

Så snart klubben blivit tilldelade antal platser och starttider i september kommer du få information om du har blivit tilldelad en plats eller inte.

Vi ser helst att alla som anmäler sig i Örebrocyklisternas startgrupper cyklar i klubbkläder. För dem som önskar ingå i snabbgruppen som startar på lördag är det ett krav. Fartgrupperna samordnas av dem som önskar vara med i dem. Det finns ingen samordning eller ledare utnämnd från klubbens sida.

Allmän information

Vad är en subgrupp?
En subgrupp är en grupp cyklister som har som mål att cykla tillsammans på en speciell tid. Sub10 betyder att gruppen har som mål att cykla under 10 timmar från start till mål. Subgrupperna bygger på att gruppen tillsammans kommer överens om träning och hur loppet ska planeras och genomföras.

Frågor
cykel@orebrocyklisterna.se

 

    Örebrocyklisterna får kontakta mig.