2020-06-17

En annorlunda vår och sommar

Vi har haft vårt sista styrelsemöte inför sommaren och vi har en hel del frågor att jobba vidare med. Det är mycket som är annorlunda denna vår och sommar. Inga lopp och inga tävlingar. Vi cyklar hemma med säkert avstånd. Framåt augusti hoppas vi på att få igång söndagsträningen igen. Håll utkik på FB.

Klubbens ekonomi är ansträngd efter uteblivna intäkter från våra arrangemang. De som har anmält sig till Vänern Runt och Hjälmaren Runt har fått återbetalning på 80%.   En grupp jobbar nu på att vända Vänern Runt, så att vi cyklar medsols. Det innebär nya depåer och övernattningsplatser. Även Hjälmaren Runt kan få en helt ny dragning, så det kommer att se annorlunda ut för båda arrangemangen framöver.

När vi har granskat medlemslistan, ser vi att ett flertal aktiva medlemmar inte har betalt sin medlemsavgift. Ett separat påminnelsemejl går ut till dem. Vi behöver alla hjälpas åt denna annorlunda vår och sommar.

Vi jobbar också med att lansera SportAdmin,  app. som sköter våra medlemsfunktioner. I SportAdmin får du som medlem information från klubben samt boka träning, bil, träningscykel i klubblokalen och mycket mer. Du som medlem kommer att få inbjudan via den e-post du har angett och kan därefter logga in på dina sidor och uppdatera dina kontaktuppgifter.

Var rädda om er!

Trevlig sommar önskar Andreas Lindmark, ordförande

Tidigare nyheter