2019-10-17

Visst ska du vara funktionär på Vänern Runt 2020?

Det går åt ett fyrtiotal funktionärer för ett arrangemang som Vänern Runt. Du blir del i ett härligt gäng som ger deltgarna på Sveriges trevligaste motionslopp en fantastisk upplevelse, smågodis och korv med bröd.

Några funktionärer behöver delta loppets alla tre dagar, men många ansvarsområden kan delas upp så du kan delta i förberedeleser eller enstaka dagar. Du bidrar med din tid och glädje, klubben står för boende, mat och transport under förberedelser och själva Vänern Runt-helgen.

Inför 2020 söker vi en ny ansvarig för loppet. Att vara ansvarig för loppet innebär att hålla kontakt med styrelsen, samordna delansvariga (funktionärer, depåer, övernattningar, banritning + banmarkering mm). Du får stöd av erfarna funktionärer och styrelse.

Funktionärsträff inför loppet
Du som funktionär är det viktigaste vi har. Därför laddar vi batterierna lite extra några veckor innan loppet när vi går igenom allt du som funktionär behöver veta inför loppet. Du bjuds också på fika och lunch.

After Work efter loppet
I början på sommaren ses alla vi som jobbat med något av klubbens lopp under våren på en härligt sommaravslutning med god mat och massor med historier om årets lopp – och kanske anekdoter från femtio år tillbaka i tiden.

Hör av dig direkt berätta vad du vill göra som funktionär på Vänern Runt 2020.

Välkommen till funktionärsgänget!

Kontaktuppgifter
Mejl: vanern@orebrocyklisterna.se

Tidigare nyheter