2021-01-15

Örebrocyklisternas webshop för inköp av klubbkläder

Örebrocyklisternas webshop för inköp av klubbkläder från Bioracer kommer att vara öppen hela året med följande brytdatum då shopen stängs ner och skickas till produktion för att sedan öppnas upp igen på nytt:
FÖRSTA BESTÄLLNINGSOMGÅNGEN STÄNGER 7 FEBRUARI – LEVERANS VECKA 12-14
ANDRA BESTÄLLNINGSOMGÅNGEN STÄNGER 7 MARS – LEVERANS VECKA 15-17
TREDJE BESTÄLLNINGSOMGÅNGEN STÄNGER 9 MAJ – LEVERANS VECKA 24-26
FJÄRDE BESTÄLLNINGSOMGÅNGEN STÄNGER 8 AUG – LEVERANS VECKA 40-42
FEMTE BESTÄLLNINGSOMGÅNGEN STÄNGER 24 OKTOBER – LEVERANS VECKA 48-50

FÖRSTA PERIODEN DÅ SHOPEN ÄR ÖPPEN STRÄCKER SIG TILL DEN: 7  FEBRUARI KL. 23:59

MYBIORACER: För att logga in och skapa ett eget konto på Mybioracer, klicka på följande länk: https://www.bioracer.be/se/mybioracer/?r=OTxv6URdgk [1]

Hur du loggar in på webbshopen; Hur du loggar in på MY BIORACER

Läs PDF filen (Mybioracer inloggning), där finner du mer detaljerad info hur du registrerar ett konto. Har du tidigare ett konto i Mybioracer kan du använda dina registrerade uppgifter.

LEVERANSINFORMATION
Klubben har valt individuell frakt (fraktkostnad 129 kr per paket). Kläderna kommer att skickas till ditt närmaste postombud cirka 7 veckor efter att shopen har stängt. Du får ett sms när du kan hämta ut dina kläder hos postombudet.

ÄNDRING AV BESTÄLLNING
Önskar du ändra storlek eller produkter, måste befintlig beställning raderas och en ny beställning måste göras. Vill du ändra din beställning så kan det göras så länge shopen är öppen.
Efter att shopen stängt kan du inte ändra en beställning.
OBS! All ändring måste ske via e-post till: info@bioracer.se

BEKRÄFTELSE
En bekräftelse på din beställning skickas till den e-postadress du angav i samband med beställningen. Kontrollera att den inte hamnar i din skräppost. Om du av någon anledning inte får en bekräftelse, kontakta oss då via e-post till: info@bioracer.se

VÅRA KOLLEKTIONER
Professional – Fokus på träning och tävling:
Valet av material till denna kollektion fokuserar på ventilation, elasticitet och muskelsupport. Kläderna är tillverkade för en upprätt position på cykeln.

Race Proven – Fokus på tävling:
Kollektionen har en atletisk skuren passform med fokus på aerodynamik. Valet av material fokuserar på lättvikt, fart och effektivitet. Dessa kläder är tillverkade för optimal prestation i en aerodynamisk tävlingsposition på cykeln.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ VID VAL AV PRODUKTER UR DE OLIKA KOLLEKTIONERNA
Race Proven har en tightare passform än Professional, dessa är tillverkade för att göra dig snabbare. Passformen är som bäst när du sitter på cykeln med armarna framåt i tävlingsposition.

Framförallt överdelarna kan kännas tighta när du står upp med armarna rakt ner. Här är det viktigt att du provar dig fram. Byxornas snitt är ”snällare” de passar prefekt ihop med både Professional och Race Proven överdelar.

STORLEKAR
Det är viktigt att prova ut din storlek innan beställning. På grund av att kläderna är unikt tillverkade för dig så är det ingen bytes- eller returrätt. Har du inte möjlighet att prova ett plagg kan du använda vår storleksguide. Det finns olika storleksguider för olika produkter.

OBS! Använder du storleksguiden så får du en indikation på din storlek. Bioracer reserverar sig mot att du inte kommer att få en optimal passform efter dina önskemål.

Angående storlekarna så ser du att produkterna finns i st. XXS,XS,S,M,L,XL,XXL osv. och 0,1,2,3,4,5,6 osv. Det är ingen skillnad på storlekarna utan det har med Bioracer databas att göra. En översättningstabell ser ut såhär:

Storlek:
0=XXS / 1=XS / 2=S / 3=M / 4=L / 5=XL / 6=XXL / 7=3XL / 8=4XL / 9=5XL / 10=6XL

Vid eventuella oklarheter, tveka inte att kontakta oss på tel. 0223-23230 eller via e-post till: info@bioracer.se

Med Vänlig Hälsning/Best regards
MATTIAS NILSSON, BIORACER SVERIGE AB, ELVERKSGATAN 1  73831  NORBERG

E-post _m.nilsson@bioracer.com
mobile +46 (0)70 365 85 20_
www.bioracer.se [2] – www.facebook.com/bioracersverige [3]_
Om du har några frågor angående ditt integritetsskydd och integritetsrättigheter, kontakta oss: info@bioracer.se

 

Tidigare nyheter