2019-07-02

Vänern Runt 2019 – tack för i år!

Vänern Runt vill tacka alla deltagare för exceptionella prestationer under ett lopp som gett oss alla utmaningar!

På vår facebook-sida finns uppdateringar från loppet, bl.a. många bilder från årets lopp – följ gärna den för att hålla dig uppdaterad inför nästa år.

Ryktet om att vara Sveriges trevligaste motionslopp beror säkerligen på att det är ett socialt evenemang, där du cyklar i grupp hela tiden och även får möjlighet att umgås med dina cykelkompisar en hel helg. Som arrangörer är vi väldigt stolta över alla deltagare som är generösa och omtänksamma mot varandra. Extra stolta är vi över de som är gruppledare med det extra ansvar för gruppen som det innebär.

Vi har också trevliga funktionärer och generösa depåer, cykelmekaniker och MC-vakter för trafiksäkerhet. Dessutom bjuder vi på en spännande gäst! De senaste åren har vi gästats av expertkommentator och författaren Gabriella Ekström, äventyrscyklisten Fredrika Ek och OS-satsande världsmästaren Anna Beck. Vem vill du träffa nästa år?

Förutom att vara trivsamt evenemang där man cyklar i grupp och äter god mat, är Vänern runt också ett av Sveriges längsta cykellopp, ca 60 mil fördelat på tre dagar. År 2020 hoppas vi arrangera loppet för 49:e gången.

Välkommen åter till Sveriges mäktigaste cykelupplevelse!

Frågor? Skriv till: vanern@orebrocyklisterna.se

Länkar:
Följ Vänern Runt på Facebook
Länk till Claes Nords Ride of Hope-insamling
Länk till Anna Becks hemsida

Tidigare nyheter