2024-08-29

Vätternrundan 2025

Vill du cykla Vätternrundan med Örebrocyklisterna?

Nu har du möjlighet att anmäla ditt intresse att cykla i Örebrocyklisternas förbokade grupper i Vätternrundan 315 km den 13-14 juni 2025.

Det är både roligt och lättare att cykla tillsammans!

Vi har ansökt om två starttider, kl 05:00 resp kl 05:32. Vi skapar subgrupper i utifrån era intresseanmälningar. Vi vet redan nu att det kommer att finnas en sub15-grupp för de som vill ta det lite lugnare runt Vättern och stanna vid alla kontroller.

Skicka din anmälan med ditt namn, telefonnummer och hur lång tid du vill ta dig runt Vätternrundan på, till Jonas Eriksson via e-post jse@yipp.se senast den 23 september. Du är förstås också välkommen att höra av dig med frågor.

Senast den 9 oktober kommer Vätternrundan ge oss besked om tilldelade platser och anmälningskoder som vi därefter delar med dem som anmält sitt intresse. Platserna delas ut i den ordning intresseanmälningar inkommit.

Startavgiften i förbokad grupp är 1900 kr per person och betalas vid er anmälan med gruppkoden ni får av oss. Till detta kommer medlemsavgiften i Örebrocyklisterna för år 2025.

Hoppas vi ses!

Tidigare nyheter